Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast premieru koji se za ovo sve izborio i jos uvijek se bori kao lav...a od ovog gospodina Lijanovica mi je vise muka jer je gospodin sa dva lica!! Snimi reklamu kupujmo domace gdj na njoj provlaci vodu JANA..a osim toga uvlaci krave iz madarske ko lud.....
Da nije bilo Niksica, ne bi bilo nista ni od poticaja i to ovako brzo!
U cazinu su protestirali protiv lijanovica jer nije isplatio ni tih 100km obecanih ljudima za glas,al nikad vise nece imati glasa u cazinu nece imati vijecnikad u vladi usk
On kaze "kupuj domace",pa zato kupuje glasove po 100 KM!! Zahvali se premijeru sto ti cjos uvijek cuva guzicu,ali i to dok mu nedojadis!!
Stace Jerko,jadnik placa ljudima po 100KM ili daje po kravu da dobije glas na izborima,da nekrade i nelaze nikad nebi imao nikakvog uspjeha.jer je glup,neobrazovan covjek.Fuj,fuj.Srde me ove vijesti
Federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerko Ivanković Lijanović najavio je da će pristigle aplikacije za poticaje primarnoj poljoprivednoj proizvodnji biti obrađene do sutra, nakon čega će se pristupiti isplati sredstava koje poljoprivrednicima duguju iz 2012. godine, saznaje Agencija Fena u Vladi FBiH. Ljudima baca prasinu u oci,drugi urade,a on se kiti perjem,jadno.Ko prizna pola mu se prasta.
Mislim da mozemo govoriti kako je ljudima pomogao Premijer ,a ne Ministar koji ih godinama laze.Recimo hvala Premijeru.
Ma on jadan poceo kampanju prosle godine i opet nista nije postigao..
Bas mi je zao ovih prevarenih ljudi,stvarno ovi Lijanovici su pravi prevaranti,od kad oni ljude vuku za nos,pa imal to smisla,jos se sad pridruzili sda pa bojkotuju Vladu.Jadni ljudi..
E zalili su se Niksicu, bio je najgori, a sada ce sve pohvale pokupiti Lijanovic!!! A da nije Niksica, sipak bi dobili...
Ljudi nemozete da vjerujete koji su ovi lijanovici lopovi,a narocito ovaj njihov tako reci prestavnik u Sarajevu Damir Cardjic,on ljudima sve pokrade,cuvajte se njega..dobro se cuvajte...ja i moja porodica imamo tako ruzna iskustva sa Lijanovicima i Cardjicem..
Lijanovici samo gledaju koga ce prevariti.Poljoprivrednici zelim vam srecu,a mislim da ce vam niksic pomoci izgleda mi kao dobar covjek,radi pozitivno..pa vidjecemo.
Lijanovicu lopove da te Niksic nije pritisnuo pokrao bi ti i to kao i do sada sto radio.
Lijanovic su prevaranti,mnogo se radujem da ste to uvidjeli poljoprivrednici..