Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko moze vise da smrdi od vlaha.A proglasenje nezavisnosti je zabluda vlaha jer Brcko pripada vecinskom bosnjackom stanovnistvu a tu se polovi tvz Rs na dva dijela . Da je moguce i mi bosnjaci bi proglasili muslimansku republiku u sred evrope
Ako cemo iskrneo, hrvatici su ti koji \"reze\". Bosnje prijete, laju, smrde na sve strane, a mi Srbi smo neutralni. I sta sad sa tim?
pa proglasite je.pas koji laje ne ujeda.samo razmislite koji to pas u bosni sada suti i pomalo rezi.rezi onako malo ZLOKOBNO.RAZMISLITE GOSPODO
BOSNI I HERCEGOVINI JE NAMETNUTA I TO NAJGRUBLJOM SILOM REPUBLIKA SRPSKA A NE OBRATNO . PROGLASITE VISE JEDNOM TU VASU NEOVISNOST- NI MAJCICA SRBIJA NE BI VAS PRIZNALA A KAMOLI NEKO DRUGI .