Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve i da bude najpoštenije ovo je u startu katastrofa. Sad treba da se javi 10.000 kandidata da se zahebava sa papirima radi 30 donacija. Ko kad bi dao pola kile bureka jednoj školi da podijeli djeci za užinu i to plasirao kao pozitivnu aktivnost u mandatu. Gospodo, uozbiljite se!
A subvencioniranje se svodi na to da kupiš stan na Rosuljama ili nekoj drugoj lokaciji gdje ti kanton da 10000 a ostalo na kredit u dvije rate. kako nema stana ispod 35 kvadrata a cijena 1900 kvadrat treba sračunati i to. Da ne govorim gdje su locirani ti stanovi (potkrovlje, podrum) i sl. Uslovi duplo gori nego da uzmeš kredit u nekoj od komercijalnih banaka. Aferim za mozga koji je ovo smilsio. Mladima treba ukinut PDV na prvi stan i to bi bila najbolja subvencija.
zato se bošnje gužvaju po zgradurinama iz socijalizma, dok se arapi gotive na ono malo oslobođene teritorije, koje je krvlju platio, da ga ne bi istjerali iz njegovog.
Kad sam prije 8 godina sakupio sve potrebne papire i javio se na Konkurs (nisam tad još imao 35 godina), oni me samo prepuste nekoj od banaka. Pa da sam mogao dići kredit, kupio bih bilo kakav stan... Sad sam ostario i ne mogu se javiti na ovaj Konkurs... Švedska, dolazim..
Tad je Ministarstvo stanovanja KS bilo raspisalo Konkurs za mlade bračne parove i Semira Kaplana
najbolje tako.. neko dzaba.. a neko da rinta.. pa nije niko lud
ako si ljencuga, nesposoban.. i sta sve ne.. napravit cemo vam mi stanove kao i onima koji se cijeli zivot trude.. ma ja.. logika.. i cudimo se sto nam ljenost cvjeta
Moras biti poslusna kuca u SDA, dobije i stan , idu izbori a opalo glasacko tijelo, ovako se sluge kupuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)