Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li gdje AVAZA, BOSNALIJEKA, BH TELECOMA, ELEKTROPRIVREDE...........
Imamo jako veliki broj nezapolenih mladih ljudi,toliko da to postaje tragedija,ali vidi se svijetlo na kraju tunela,pocinje se sa zaposljavanjem,mislim da je najbitinije imati odgovorne ljude na pozicijama zavoda za zaposlavanje,koji ce svoj posao raditi kako treba...Svaka cast za napredak.
Igore Kamočaji, smo bez pritisaka, ne dozvoli da ti zelenaši nametnu svoje tetiče, rođake, dajđiće itd. Ima dosta omladine koja su zaslužila ovako nešto.
*** te on... kako to mozes napisati a uhljebio vec sve svoje...
Kako zaposliti armiju nezaposlenih, problem je sa kojim se sve više suočava Bosna i Hercegovina, ali i mnogo bogatije zemlje Evropske unije. Sa više od pola miliona nezaposlenih, BiH se već godinama nalazi u vrhu evropske ljestvice nezaposlenosti. Nepostojanje kvalitetne analize tržišta u BiH, nedovoljna disperzija propisa koji tretiraju oblast zapošljavanja, neuvezano djelovanje politike, privrede i zavoda za zapošljavanje, te kašnjenje sa uvođenjem evropskih standarda, samo su neki od brojnih problema nagomilanih u ovoj oblasti