Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gras je rupetina bez dna,sa radnicima,zvani trutovi i tu nema hecima,nema spasa samo produzuju maltretiranje gradana.....
TALE, MAGARE MOJE MALO, BOGAMI , TVOJA JE VUŠEGLA , RUPETINA BEZ DNA, I TO ,, GRADJANI,, ZA TEBE NE VAZI, JER SI TI ORTODOKSNI ,, MALOGRADJANIN,,. E MOJ HAJVANU....UPAMET TALE .. MAGARE...TOLIKO.
no papak - ti sam svoja -
ZABORAVIH, DINO , NAJVECI ,, SEVAP,, BI IMAO KAD BI VRATIO KK BOSNI, DOSTOJANSTVO I MJESTO KOJE ZASLUZUJE U OVOM GRADU I U DRZAVI. INSALLAH. TOLIKO.
Dino je neko , ko je u stanju postaviti stvari na svoje mjesto, i to ce akobogda i uciniti, i sa GRAS-om , koji je simbol ovog grada, sa ostalim simbolima, Skenderijom , ZOI , i dr., on je gradsko dijete tj. dijete ovog grada i zna sta ovom gradu znaci GRAS, tj. gradski prevoz i da on pravi prevagu tj. razliku izmedju ,, malih gradova,, i GLAVNOG GRADA TJ , VELEGRADA. Znam da se mnogim papcima nece ovo svidjeti jer su oni oduvijek kao seljoberi imali kompleks od Sarajeva pa i dan danas , mada su sljegli i ovde se nastanili, razmisljanje im je ostalo isto, ali oni su nebitni. Vrati dino Sarajevo , makar 70% onako kakvo je bilo , a ja sam siguran da ti i ovi oko tebe to mozete. INSALLAH. TOLIKO.
Ja koliko ovo razumjem samo korisnici proračuna(budžeta)Kantona Sarajevo će biti dužni kupovati direktno od Grasa. Mi ostali sitna buranija (koji rbačimo u privatnom sektoru)bit ćemo zaštićeni ove mjere? JUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIII
Pa to je bilo još 2008 godine:) Zaključak Skupštine Kantona Sarajevo broj: 01-05-314471 od 28.12.2011. godine, a kojim se zadužuje Vlada da provede Odluku o načinu ostvarivanja prava na naknadu za prevoz na posao i sa posla broj:02-05-32236-44/08 od 11.12.2008. godine, kojom su obavezni svi budžetski korisnici da kupuju kupone za javni prijevoz.
TRLA BABA LAN DA JOJ PROĐE DAN. ČUJ DA FIRME MORAJU KUPOVATI KUPONE. PA ŠTA JE OVO? ROBOVLASNIČKO DRUŠTVO. OVO SE RADILO U ITOVOJ JUGOSLAVIJI (KOGA UPRAVO OVI ŠTO DONESOŠE OVU NAREDBU PLJUJU) ONO ŠTO IME NE GODI (POŠTENJE I ČAST) TO NE KOPIRAJU IZ TITOVE JUGOSLAVIJE, ONO ŠTO IM TREBA (TO KOPIRAJU) KOPILAD BEZOBRAZNA. ŠTA AKO NEĆU DA KUPIM KUPON, HOĆU PARE A NA POSAO I SA POSLA HOĆU DA IDEM PJEŠICE, TO JE MOJA ODLUKA, I ŠTA ONDA. PRISILIĆETE ME DA KUPUJEM KUPON. NEMATE VI NI PAMETI NI IDEJE NEMA OD GRASA NIŠTA, TO JE PROPALA FIRMA U PROPALOJ FEDERACIJI SA PROPALIM LJUDIMA KOJI JE VODE. OVO JE SIGURBO IZMISLIO KONAKOVIĆ, VELIKI KONAKOVIĆ, ,,SMISLOV,, NARODE IZAĐI NA ULICU I NEDAJ DA OD TEBE PRAVE ROBA. JEDINSTAVNO MOJ IZBOR JE ŠTA ĆU RADITI SA PARAMA KOJE MI PRIPADAJU ZA PREVOZ. HOĆU LI IH POTROŠITI NA PIĆE, H
@digitron ama šta je uradio jado Konaković. Naredio da on raspolaže sa novcem koji meni pripada za prevoz. Jel to neka pamet, to se sramota. Moje pare, pripadaju mi po zakonu i hoću da mi se isplate, želim svom djetetu dati za džeparac, a kako ću ja na posao dolaziti to je moja stvar, to je moj izbor, zar ovo nije demokratska zemlja. Ili je demokratska samo za ljude u vlasti a narod je rob. Da li je ovo rubovlasničko društvo pa mi neko može odrediti odnosno staviti ruku u moj džep. Za svaku paru koja mi po zakonu pripada Konaković nema pravo da odlučuje. Lako je ovako vladati, lako, preko naroda i njeove grbače. Veliki Konakoviću, izmislu nešto kreativno a ne nešto što će koštati svakog građanina. Nisam se boljem od tebe ni nadala.
PROVIDAN SI ,, PETOKOLONASU,, . OVO STO TI PLASIRAS, I DJECA PROZENTAJU, , USPUT ,, POZDRAVI SVOJE KRIMINALCE U CENTROTRANSU , I TO POZDRAV PREKO KU..A. PAMETNOM DOSTA. TOLIKO.
Mozemo pricati sta hocemo vise ovaj konakovic uradi za mjesec nego oni za 4 godine! Ako ne pocnje muljati mogao bi ovo biti pravo dobar mandat :)