Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ce prestati ratni folklor.zasto papci diraju visoko obrazovanje povelje i nagrade treba da nose imena naucnika i da nemaju nikakve veze sa ratom.zaj....li su i komuniste poslije ii s. rata
pokakam se na povelju
Kako nam idoli mogu biti oni protiv kojih smo se borili, pa i dan danas a vi ih uporno štitite!!!
Ne Dado neće nam počasni gosti biti tvoji idoli.
Obilježavanje \"Dana zahvalnosti pripadnicima OS RBIH\",- nešto mi tu nije jasno ni naziv ,,zahvalnost\'\' a ni kojim oružanim snagama?? uspostavi javnog priznanja \"Povelja veterana branitelja Sarajeva\",- šta je veteran ??? i proglašenje općina Kantona herojskim,- jesuli sve općine herojske ???projekat \"Opsada i odbrana Sarajeva 1992-1995\" Dali je ovo opet hrana za gladno stanovništvo???? Nacrt zakona o javnim skijalištima, za koje će skupštini biti predložena široka javna rasprava u trajanju od 90. Auuu imaće o ćemu palamuditi tri mjeseca upm. Prijedlog za produženje roka za podnošenje zahtjeva za legalizaciju do 31. 12. 2012. godine za građevine izgrađene do 31. 06. 2012. godine. Najbolje da se više i ne traže građ.dozvole ni urbanističke saglasnosti nego da svake godine produžavaju rokove za legalizaciju, a čije predmete nisu završili ni iz 2006 godine.
PODRŠKA NA NACRT ZAKONA POVELJA VETERANA BRANITELJA SARAJEVA SA PREDLOGOM DA IDE U ZAKO FBiH O PRAVIMA BORACA.JOB-UNIJA VETERANA BIH KSB SA RADOM U GORNJEM VAKUFU-USKOPLJU .
\'\'Muzej stradanja Bosanaca i Hercegovaca\'\' Ja koliko znam Kod Sonje nisu vođene ni Bosanke ni Hercegovke nego Bošnjakinje i Romkinje. Hrk pljuc komunjare, degutantni ste u svojim naporima da sakrijete istinu i opet nam poturite fucking bratstvo und jedinstvo.
\"We lie to deceive ourselves, to console others, we lie for mercy, we lie to fight fear, to encourage ourselves, to hide our and others misery. We lie for love and honesty. We lie because of freedom. Lying is a trait of our patriotism and the proof of our innate intelligence. We lie creatively, imaginatively and inventively.\" Dobrica Cosic (\"brain\" behind Serbian aggression, ethnic cleansing policy, systemic mass rapes, concentration camps… in Croatia and Bosnia & Herzegovina in the 1990s)
Hoće li vam počasni gosti biti Abu Malik i djeca bin ladena!? Ipak se t.erorističko nasljeđe ne smije zaboraviti i oni su učestvovali u stvaranju 24% !!!