Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosveta i stelom uvaljeni sda haram guzicarski uhljebi,zavrsio im posao neki sda hadzija i sada svi skupa,oni i porodice im,uzivaju u haram hljebu i ceife samo eto malo im je prisjelo im imsAllah
UVODI SE SERIJAT laganim koracima u obrazovne institucije. PRAVI se TURSKA I SAUDIJSKA ARABIJA. Ubija se izvorno bosanstvo. BRAVO SDA najvece zlo u Bosnjaka !
@amy88 pa sda se stidi islama,oni su sluge vatikanske
izbaciti vjeronauku iz škola i biće sve ok.
Ti ko Hitler... Vjeronauk u školama Austrije ima dugu tradiciju. Potpuno je bio ukinut tijekom nacističkog režima. Godine 1945. vjeronauk je vraćen u sve državne škole. U nacističkoj Njemačkoj (1939.-1945. god.) vjeronauk je odstranjen iz svih škola. Nakon 1945. god. vjeronauk je vraćen u sve škole. Redovit je (obvezan) predmet uz mogućnost izuzeća.
Nek' ide vjeronauka na račun Islamske/katoličke/pavoslavne zajednice i nema problema. Svakako se i tu vrte veliki novci. Ali ne, popvi i hodže bi da štancaju profesore vjeronauke kako bi fakulteti islamskih nauka i teološki, a da sve to plaća kanton - a imaju svoje prihode i oslobođeni su plaćanja PDV-a. Zar nije logično da obrazovne institucije, barem osnovne i srednje budu oslobođene tog poreza radi lakše nabavke učila i udžbenika. Elem, sve naopako.
Sad sam ga otreso na clanak o karleusi
Ma sta ces ti otresti, zamisljam te kao neku djevicu punu kompleksa, negdje oko Trga Heroja, placen od strane nacionalista, i toliko jadan da je na to spao da krade moj "nick-name"! Sumnjam da ti imas bilo sta otresti, osim nos