Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dini Konaković lažov i ublehaš, sam napravi problem i onda nas spašava od sebe...
Djecu tjeraju iz skole a ministar obrazovanja suti,jebo ti svoj pazaric ministre
Ne samo da šuti, nego je bezmud još i pobjegao negdje na put (vidi prethodni članak) da ne bi slučajno morao odgovarati na "glupa" pitanja roditelja.
Sudska presuda se samo uklopila u ranije pripremljn plan tzv. REFORMATORA iz ministarstva koji su svoj plan RACIONALIZACIJE puno prije osmislili po kome se ova i još neke škole trebaju rasformirati. Žalosno da se o tome ćuti !
"Vladi KS nije poznato da li ima još ovakvih slučajeva, gdje škola nije u vlasništvu ministarstva." Nije im poznato šta je kantonalna imovina a šta nije!? Pa će Konaković saznati čitajući novi skandal na Klixu a Kazazovića valjda ne zanima, jer bi morao znati. Jao DIFOVACA šta nas snađe.
Nemoj ti pomagati Elmedine Konakovicu tako ti Boga! Znamo kako su prosli kolektivi kojima si ti "pomagao". KK Bosna je odlican primjer.
ukini savez izviđača. čuj molim te one maramice važnije od obrazovanja djece. trebali su se sami sjetiti i reći " na ljetnom raspustu sprovest ćemo odluku". sudija koji/a je donijela presudu ne vodeći računa o tome da je školska godina u toku treba odmah biti suspendovan/a. doduše ne suspenduju ih ni za veće stvari (gologuzo vježbanje pored prozora,korupciju,nepotizam i sl)
Nego napisite ko je kupio zgradu koja vrijedi 3 miliona za 20 000 (ucertifikatima) i ko je dozvolio lopovluk
Ne mogu da vjerujem! Djecu nece biti u skolama, ustvari nece skola biti u gradu. Lijekova nema u bolnicama, ali odvaja se 5 miliona maraka za nova auta. alasalamet....
Sud se mora postovat inace je anarhija,djeca napolje zgrada vlasniku...
Sarkazam?
Od početka znam da su ovo političke igre. Ko eto pojavio se problem, mediji, fazoni, protesti, i DOLAZIIIIIIIIII SVEMOGUĆIII KONAKOVIĆĆ SPASITEEEELJ....
A pod naslovom: Vlada se uključila, jer on je Vlada i sve. Kakav ublehaš, njegov nivo je da ujutru pročita Klix i onda se uključuje u ove dnevne priče, a usput usvoji neku strategiju napravljenu nabrzaka.
TRAMPOV SAVETNIK VALID FARES: AKO MOZE NEZAVISNOST KOSOVA MOZE I REPUBLIKE SRPSKE http://bit.ly/2f1lCuv
@Sanjica ZAJEBI ZA TO
Ja se već zabrinuo: dva dana Konakovića nije bilo na Klix da mu njegovi sa Soukbunara daju podršku
u ovoj presudi ima nekih nelogičnosti-reče Dino Konaković, koji je Najpravnik, Najekonomista, Naj za sve...čuda čini Fakultet sporta u trajanju od 3 mjeseca
ima još seljačina u ovom gradu koji su završili FASTO, a kultura im je na nivou najveće seljačine... :)
Sve zna a niko drugi ne valja. Posebno oni koji su studirali u godinama a ne mjesecima.
Ova škola na Mejtašu je prije rata egzistirala u današnjoj katoličkoj školi, gdje su ih ovi izbacili bez zakona o restituciji, a ista je sprcana u nekadašnji dom izviđača. Tako se to radi u centru Sarajeva, za neke važe zakoni i koji se ne donesu, a za neki ne važe ni donoseni zakoni!
pa ljudi ih izbacili iz svoje zgrade koju im je oduzeo komunisticki rezim
Iskreno, taman da je ne znam cija zgrada (u ovom slucaju Kluba Izvidjaca), duzni su da se isele. Ja ne znam kako im moze biti šok da se isele, a maltene ilegalno su zauzeli zgradu 20 godina
@Mister G....eto arapa na Mejtas..
@Mister G. a koji to Izviđači,ratni jeli?Naslijedili tatini sinovi kao SDP-ovci onolke zgrade od bivših komunjara.Ma ne budite smijesni Tanovicu treba skola a lokacija izvrsna.Malo je od Opcine dobio stancic od preko 100 kvadratica sad mu i skolu daj.Kakvi smo to ne ljudi.