Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo licemjerje! Pa jeste li vi no.rma.lni? Hej jos odaju priznanje policiji nakon onog cirkusa koji su nam priredili juce! Da nije zalosno bilo bi smijesno, Kako ministar i policijski komesar imaju obraza ostati na tim funkcijama vise?! Od vas nesposobnjakovica i dil.eta.nata hocemo OST.AVKU i da krivicno odgovarate za vas nerad! Ba.gr.o jedna! Sigurnosna situacija u gradu je 10000% puta gora nego kad je mali Denis ub.ij.en u tramvaju. Eto kako nam zahvaljujete sto smo vas doveli na vlast. ZAHTJEVAMO VANREDNE IZBORE ODMAH!
Ovi se samo izvinjavaju i nista ne rade.
Drzava za zrtve, osiguravamo samo sebe i bliznje u blindiranim autima, stanovima i vikendicama, narod ostavljamo na milost i nemilost lopova, huligana, nasilnika itd.
Zaboravio si spomenuti glavnog rušitelja države BiH - Ratka Gulagumdžiju. Misli vnogo udbaško da sa Botom i Yusipom pravi novu Šugu, a? E nece moci brato
Dajte šta imate, da vidi sirotinja, vama ovo stanje odgovara, više se hapa.
Prvo se izvinite na vaše nepristojne sjednice skupštine kantona , koje prenosi televizija. Lopovluka nem KAŽE JUSIĆ A FALE MILIONI.
Užas . Pored tolikih reformi silnih doškolovavanja , policijskih akademija , doktora kriminalistike i diplomiranih kriminalista na biroima upravljačka struktura federalnog MUP uvijek politički podobna , nije spremna i sposobna da ORGANIZUJE SVOJ KADAR DA spriječi problem huliganstva . A tomovi knjiga napisani. Imal li ko sniml,jen onaj serial ITV sto je na discovery-ju prije par godina prikazao kako su to rijesili u
Pepe je malo polupao loncice. Kviz za njega: Koji ministar ima porodicu u Becu na skolovanju, a nama je lafo ministar obrazovanja!? Ma ovo samo kod nas moze... :))))
Jedno je jasno,odradjeno savrseno,neko se smije sad kako su nas jednostavno povalili.Po slijedu logike poslije B.Luke,Mostara na redu je bilo Sarajevo da bi se zadovoljio nacionalni kljuc.Njima ovo treba(SDA,HDZ,SNSD),oni zive i opstaju od ovoga,njihova su djeca na Sorboni,Becu...ovo je njihova hrana ovo ih drzi na vlasti,pa morao je zakazati MUP jer da nije nebi se ovo ni desilo,ali neko je dozvolio da se ovo desi,neko nije uradio svoj posao jer nije htio da ga uradi. Jednostavno na nas je dosao red i to je ta trostruka igra da nikad nema pravog krivca a bit je da stoka ostane na vlasti sto je duze moguce
Jedno pitanje za drugove i drugarice! Kakve VEZE imaju sukobi navijača tj. huligana sa nacionalizmom??? Jel možda nacionalizam i kad se navijači Fulhama i Blackburna il\' Sunderlanda i Tottenhama u Engleskoj pokefaju? Il\' bilo gdje drugo u svijetu? Nasilje među navijačima fudbalskih timova postoji od kako i sam fudbal postoji. Ne kenjate na prazno, nacionalizam vam je postao glavna izvlakuša. Pa i sad, kad su vam Partijaši ispali nesposobni.
Čuj ovi međeda što daju još podršku vladi! Lafo \"šta su vam oni krivi?\". Pa ko je taj ko je zadužen da vodi red o stanju u kantonu? Ali treba biti ljudina pa priznati \"JESU, ZASRALI SU!\", bez obzira dal\' ti podržavaš tu političku opciju. Al\' nikad komunjare i njihovi lizoguzi nisu bili ljudi, NIKAD! Bagro!
Kad hoces da se nista ne uradi formiraj Koordinaciono tijelo. Kakve su to baljezgarije... analizirati sta se desilo... Zasto se tupani balkanski na vlasti na ugledaju na Britaniju i ne vide kako su oni taj problem rijesili... Nama se 10ti put u godini dana desavaju ista sranja sa alkoholiziranim pseudonavijacima (citaj bagrom), a vladi je ZAO. HALLLO, pa vi imate vlast, imate OVLASTI da koristite represivne mjere--- pa koristite ih, a nemojte zaliti. Hoce li premijer platiti moje razbijeno auto?
Alija Betmen nek sad podnese ostavku i SDP-ovi invalidi oko njega!!! Bando nesposobna!!! Kako ste znali druge kaljati i vući po blatu a vi ste očigledno nesposobniji!
JEDINI KRIVAC ZA OVE NEMILE DOGADZAJE JESTE POLICIJA KANTONA SARAJEVO KOJA JE OMOGUCILA DA PIOJEDINE GRUPE MOGU ORGANIZOVANO UCI U SARAJEVO I RADIT STA ZELE A PRITOM DA NEBUDU PRACENI TO MOZE SAMO OVDE NIGDJE VISE...MINISTAR DA IMA MRVU OBRAZA PODNIO BIH OSTAVKU
Šta vam je kantonalna vlast kriva kad ste nacionalisti, isto ko i oni hrvatski i srpski. Na taj način ne može - a ne može ni aktuelna vlada sad u pet minuta ispraviti sve što su vaši nacionalistički predstavnici zakuhali još od ranih 90-tih pa naovamo! Sad se biju jedni protiv drugih i bez rata, i sad vama kriva kantonalna vlada i načelnik MUP-a! Podrška kantonalnoj vladi!
bagro nacionalisticka. mozete ga SDP samo da ga ...late
Izvini TAJO, žao mi je. Bio sam mlad, lud i zaveden.