Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo zasto je Dino Konakovic preuzeo upravljanje zdravstvom...da prekine borbu protiv korupcije i uhljebi rodbinu.
HAJMO ŽURNAL,CIN,CCI,TRANSPARENCY ,OSTALI MEDIJI OBJAVITE PRIČU O DINI KONAKOVICU AKO SMIJETE .EVO VAM JOS JEDNA IDEJA ,,PROVOZAJTE SE PORED DOMA ZDRAVLJA KUMROVEC POGLEDAJTE KAKO JE PARALELNO NIKLO PAR STAMBENIH ZGRADA.KOLIKO JE UPLATIO ZZO ZA TO IAKO SU ROKOVI PROBIJENI.KOJI JE ,,TAL "SEMIRA EFENDICA I DINE KONAKOVICA U TOME ? IMA LI TO VEZE SA CINJENICOM DA U TOM UO SJEDI BRAT SEMIRA EFENDICA INACE PO ZANIMANJU VETERINAR ???
Da nema Žurnala i CIN-a ovakve stvari se ne bi imale gdje pročitati. Svi ostali mediji su režimski.
Nadam se da će mnogi iz ovoga izvući sljedeću pouku: ono što se objavi na fejsbuku ne važi, nego važi ono i samo ono, što se objavi u službenim novinama!
Benny Hill, Crna Guja...
ja kad vidim ovom kazazoviću glavu nema ni napretka 10 dana
ko zna u koliko je jos nadzornih odbora pa saberi -ma vrana vrani oci ne vadi
Dino pederu :D
Prije nego krenete o "skutorima" i "vlasima" u bilo kojem clanku, vratite se obavezno na ovaj...svi rade "protiv BiH" samo eto Bosnjaci uvijek posteni i patriotski nastrojeni - not.
Kakav narod takva vlast.Nismo bolje ni zasluzili
Oktoba r je blizu pa u pamet.
Dince pokazuje kako stvari dovodi u red. To je on, najavljeni Mesija. 😂😂😂
Toooooo derite narod, uvijek vam je malo a narod ne zna sta ce od para, uzivajte jis 1000 godina kad mozete...narod zna
nije problem naknada od 720,00 KM, problem je sto oni nece nista uraditi da opravdaju tu naknadu, tako da je svejedno bila ona 720,00 ili 415, ucinak ce biti isti..
kakva vlada i qrac gomila lopova,secikesa i oportunista da su u nekoj normalnoj zemlji klozete ne bi mogli cistiti uzas
sad ce zlatne kasike...na "putu" su
Jednostavno vladavina SDA, ako nije problem opet da glasamo za njih jer nigdje u evropi poslje toliko političkih skandala ljudi opet na vlasti. Šta reči koga posrati kaže golub. :)
koja pogan