Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..HAHAHAHAHHAHA..pa mamu Vam jbem!!!
SDA 27 godina ispoljava neozbiljnost, nesposobnost. Ali ovo šta rade u poslednje 3-4 godine, prevazilazi najdonje granice laži, neozbiljnosti, neodgovornosti. Akcize, laži oko revizije tužbe sa Srbijom, svaka odluka je povuci-potegni, političke koalicije koje su u stvari otvorena neprijateljstva...Umijete li se jednom dozvati pameti? Totalna konfuzija i haos!
Prijavljujem toplane Sarajevo za nezakonito terorisanje korisnika centralnog grijanja na osnovu toga sto kao monopolisticko preduzece su donijeli odluku da se grijanje mora placati 40 posto pausalno koristio ga ili ne. Uz to ne omogucuju korisnicim ugradnju kalorimetara u stambene objekte kako bi se placalo po potrosnji. Ovakav monoplistick polozaj treba ukinuti kako bi se odrzao red i mir u Sarajevu i sprijecla pobuna gradjana.
Dino najgori premijeru ti radis za uhljebe a ne za narod!!! Naredi toplanama da omoguce svakom korisniku da moze ugradit kalorimetar u stan i da svako plati po potrosnji. Uz to godinama podrzavate neustavnu odluku monopolistickih toplana da svaki stan mora placati pausalno grijanje koristio ga ili ne! Fasisti!
Samo kod nas ima napetanje usluga i placanje istih. Ja se radi idiota povlacim po sudu radih famoznih 40% grijanja kada sam se skinuo sa sistema toplana.Pa gdje to ima. Necu uslugu, necu da placam. A ovdje, necu uslugu, moras platiti 40%.
Ipak račune od grijanja i plina ne treba plaćati do oktobra, a tada vidjeti kolika će biti cijena i sačuvanim depozitom odlučiti se o alternativnim načinima grijanja.
Hahahaha Pa super ste nam to odradili. Uvijek je bolje 12 nego 8. Najbolje je da nista ne dirate. Nemojte se zalagati za narod. Kad se vi zalažete za nas, mi vazda nahebemo.
ovako kad povecaju samo GRADJANSKA NEPOSLUSNOST pa nek se zapitaju kad ljudi ne budu nista placali
narod glup pokusali sa poskupljenjam garaza sa 60 na 75 KM na osnovu nicega a nisu od rata papira u njima pokupili, prokisnjavaju itd. Tako i sa grijanjem rade kako hoce i kad im se cefne povecaju cijenu. Za odrzavanje zajednickih prostorija nemaju potrebe jer ionako uzimaju lopatama a nista ne rade, pogledajte samo u kakvom su stanju zgrade, pa OKI i Sarajevostan koliko uzimaju trebalo bi da sve blsta.
Bajram Mubacula reče Konaković......e sad Bošnjaci ovo nam nije Dodik kriv.....
12,6%...........puno brate
@Šrodingerov Mačak preskupa !
ha ha ha ha, rekao sam ja da ce nam ovi hebat mater, samo se probajte sta pobuniti, idw jos vece poskupljenje
u majku vam lopovsku......a kad plin pojefztini nista ne barkćete. Nisu problem cijene energenata već vaš javašluk, nesposobnost, nesavjesno poslovanje i hejbet uhljeba koje ste navulki na drzavne jasle.
dokle cemo ovo vise trpiti?😡
Ovaj Konaković ima intelegenciju ko broj cipela
Ovo mi lici na mog komsiju koji izutra prvo popije dzezvu kafe pa malo oceka a onda zalije sljivom.Kaze prvo da BUBAMA U STOMAKU zaslijepi oci a onda da ih sa sljivom pobije