Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, sve ovo što se ovih dana dešava Sarajevu je uvertira u izbore, a do oktobra 'ko živ ko mrtav'. SDA puca iz svih raspoloživih izvora ne bi li Vladu KS prikazala nekompetentnom!! Iako nešto nisam oduševljena ovom Facebook vladom, nadam se da će odnijeti pobjedu u oktobru, jer ovako poigravanje sa dobrobiti građana, koje izvodi SDA, se ne smije oprostiti!!!
Bravo Trojka i Vlada KS! I pored SDA opstrukcija s visih nivoa uspijevate gradjane da zastitite! Nikad vise kriminalna SDA u vlast nece, NIKADA zapamtite to seljacici zeleni!
Cudilo bi me da nabavljaju po manjoj
Niko ne spomenu dodika kao krivca,prvi put,hahaha...
Treba na svaki moguci nacin nastojati da se nesposobna sda firma energoinvest ukloni iz lanca ugovaranja nabavke gasa. Ocigledno je da su zakljucili jako, jako nepovoljan ugovor za kupca i potrosaca.
Kakvi nesposobnjakovici. Preusmjerili pare za svoje talove, kontali nema minusa. Kakvi mamlazi!!!
prde mahmut ne moze se dahnut
Bravo Rošavi, da si na vrijeme mislio ne bih placao cetiri puta više plin.
Znamo svi dobro za ovu namještaljku i sve ostale u KS. Za nas, građane, je važnije pitanje ideš li ti Forto u Neum ili ne? Ideš li u klopku koju su vam postavili klerofašisti?
jooooj glupana dogovorili se taman da bude plina hahaja, ko Vam radi javne nabavke odmah u rec na seminar,bizmismeni ste pravi.
Energoinvest igra kako SDA kaze al zapamtit ce mo ovo
Djubrad iz Vlade Trojke potrosili 4,2 miliona KM za kurvaluke po Dubaiu
ovo nase tužilaštvo , i sudije su najveci krivci za ovo stanje u BiH , nema nama spasa bez golog otoka . ovi više ne kradu nego otimaju od ovog naroda jer znaju da nikada nece odgovarati i biti procesuirani !
Mogu se opkladiti da ta 4x cijena nije tolika nego ovi habalji skontali kako će još i da ukradu s obzirom da nisu znali ni da nabave dovoljne količine plina. Forto 4X, zvuči kao novi model motokultivatora za selje.
👏👏👏😂😂😂
sta bi bilo da se premjer zove Vlado? premjer vlade vlado
A što je Mittalu isporučeno više nego što je ugovoreno i još po ranije ugovorenoj (nižoj) cijeni ?