Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je bal.ija.nderi, krivo vam sto su \"brata\" uhapsili zivog? Sikter iz Sarajeva u vrleti Afga.nistana! Da ne povjerujes da zivis sa talib.anc.icima u gradu. He.b.o ih onaj koji ih dovede ovdje uopste.
Amerikanci rasirte du.pe da se ovi nasi \"politicari\" sto dublje uvuku, sad se oni utrkuju koji ce \"vise\" osuditi ovo pucanje u zrak kako bi se sto vise amerima u du.pe uvukli, jade jadne,
Ranjeni su nasi gradani, neznam zasto svi potenciraju na teroristickom aktu, samo se bez veze dize mediska prasina, koja vise nanosi stetu i nama i drzavi. Skojim razlogom bas nasi novinari to napuhuju? Na kraju krajeva, covjek nije iz Sarajeva i ne poznaje grad. Sasvim slucajno je izasao stanicu prije!!!