Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužan je život ovih botova ovdje
Glupiranje.. El. Energija je berzovna roba i postoji slobodno tržište za privredu. Ako ima negdje jeftinije neka kupe.. Ne moraju kupovati od Elektroprivrede.
Fiktivni rad se nastavlja! Svaka cast na odluci, ali realno je ovo rad od max sat vremena uz kafu. Dakle zasluzuju satnicu a nikako dnevnice i pausale!!!
Hajde goni više ove ublehaše i varalice koji su raskrčmili ljevicu vo vijek i vjekov. Stoje tu pola jutra na naslovnici, sa ovim zadriglim, tupavim facama. Miči ih i daj nam nešto gologuzzo. Cijelo jutro nijedna golišava fotka, pa makar i Davida Beckhama! 👃🏻🤏🏻💦🖖🏻👎🏻👌🏻👈🏻🙏🏻
Kmee kmee ...blokiraju institucije nedamo him paaara...Dodik naso pare...kme kmee Elektroprivreda BiH hoce da poveca, ali je KS bogat KAO RS :D i spasava privrednike hahahaha
SDA EP BiH kao hoce, a trojka kao neda :)
Nabavite svijece!
Sto znaci povecanje za domacinstva ....hahahahah
I Budnji dzaba voda
gdje proizvodite vi tu struju
Napravili ste od Sarajeva najnesigurniji grad na balkanu. Istna SDA je stvorila dilere i kriminalce ali vi ste ih uduplali.
Svi su vanago od SDA su naslijedili najveci olos , a ovi nemaju snage da se iznesu sa tim na kraj. Ovo je sunovrat uma sta nam se sve desava i skreno ovo niko ne moze rijesiti.
Da prevedem, pošto vidim da Vam nisu svima razvijene kritičke sposobnosti. Dali struju jeftinije svojoj raji i sponzorima. Fukara plaća punu cijenu. Već viđeno, premda ne i obećano od naše Trojčice.
tzv. vladu ks paušalno čine šarena laža i dinokio, skupina pobjegulja, fiskulturnjaka i bitangi.
Dobra fotka. Što furaju ovi trojkaši za koje smo mi FGR-ovci glasali ove neke šatro grupne fotke sa krembilima iza “lidera”. Valjda stara lenjinistička furka, recidiv najgore ljevice. Jaaaao.
Nije nego sam ljevičar i pro1urvao sam se po cijeloj ljevici. Ako kritikujem “svoje”, ne znači da sam zeleni.
Paušal Forto nije nikakva ljevica već predstavnik malograđana i snobova koji se uhvaio u kolo bjelosvjetskog lumpenproleterijata. Poledajte samo ko ih podupire: kojkakvi mešetari i špekulanti koji su se obogatili preko noći. Iz takve kaljuže su iznikli Mussolini i Hitler. Ne zavarvajte se, to nisu nikakvi ljevičari, već najveći neprjatelji ljevice i radnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neko će tu struju platit a ko , zna se , ☝️
Cuj oni odlucili???Kakvi kreteni.Gomila dezertera i nastavnika fizickog