Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vlada KS i Zeljkovic su doveli KS u katastrofalno stanje.Barem jednom mjesecno nema javnog prevoza,pa stalno pitanje oko toplana i grijanja,pa Vik...ima ima toga dosta !!
Hoće li to Suad Zeljković konačno platiti dug od 80 miliona koji je napravio Toplanama? Tamana da više nama ne moraju povećavati cijenu grijanja, vode, struje, da bi oni izmirili svoje dugove!
Ja se ne sjecam da je u Kantonu ikad bilo ovako lose... A sve je gore i gore od kad u fotelje zasjede Zaljkoviceva vlada eksperata....
kakvom crnom poslovanju kada su sva kantonalna preduzeca u dugovima do guse zasta su odgovorni upravo oni, posebno premijer zeljkovic koji je kao direktor toplana unistio tu firmu pa sad pokusavaju poskupiti grijanje kako bi preko gradjana vracali dugove
ma neka su oni povecali cijene za vodu a kako posluje to preduzece koje vodi vlada to im izgleda nije bitno
I nesposobna vlada KS nesto uspijela da uradi..hehehe
Zeljkovic i njegovi "eksperti" su KS u crno zavili...
Bilo kako bilo, računi za VODU SVE VEĆI i veći, a mi plaćamo li plaćamo. Al dokle više?
A kako ce raditi kako treba kad ih je ta ista vlada unistila do temelja...