Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugovi da vam ja nesto kazem , vrije ne da tece nego leti ako ne zavedete u naredna tri mjeseca red u Tuzilastvo i Sud KS pa poslije u policiju ne da ce vas SDA pomesti nego cete morati pobjeci u rupe i nikada se vise necete uspjeti baviti politikom. A kamo li da ce neki od "brilijantnih" projekata izaci na vidjelo, narod voli lisice , hapsenja , robije , bagere da ruse nelegalno. To je Balkan i tacka!
a ako bude lisica kazni .... ima da vam se imena zlatnim slovima uklesu u mermer na Skenderiji , da se razumijemo mi nismo nacija za astronaute ali nismo ni propast , samo volimo da nas neko maltretira i da ima jaka saka koja vlada
@Labudovec Ne nego ti se kao babo izjasnio da je saudijac kako bi primao 300KM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj samo SDA djikanskih botova kako su raspalili. A nesto se usutili kad je SDA uvela SNSD i HDZ u vlast i kada je povecala sebi plate za stotine maraka i prekrsila zakone svakodnevno.
Kakvi vi nema od vas nista ako kazemo nema zalosljavanja onda nema nikakvog ni po ugovoro o djelu ni na odredjeno ni neodredjeno , ovako samo suplja se nastavlja
Naravno nema zaposljavanja samo vase familije ,kao da ste nam nesto novo rekli.
Nova vlast isti sistem rada. Zaposli po fiktivnom ugovru o djelu, a kasnije te ljude zasposli na neodređeno vrijeme. Svaka čast.
To nema nikakve veze sa ugovorima o djelu, to je klasično varanje sistema i utaja doprinosa od strane vlasti, čime su vanbudžetski fondovi oštećeni za pripadajuće doprinose.
Kada privatnici angažuju fiz. lica po ugovoru o djelu, ug. o privrm. i povremenim poslovima iz okvira registrovane djelatnosti inspekcija to smatra nesamostalnim radom, a kada to rade ministarstva nikom ništa. Klasična zloupotreba ovlaštenja i nesavjesno poslovanjeod strane vlasti za koju bi neko trebao da odgovara, da se na taj način troše budžetska sredstva, jer ta lica koja će biti angažovana obavljat će iste ili slične poslove koje obavljaju već uposlenici u tim organima.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Moratorij za posten svijet, majmuni samo osvanu na poslu.
MORATE SE ODUZITI SDPBALIJSKIM I JUGOBALIJSKIM SLUGAMA HAHAHAHA BANDOOOOOOO
Zapošljavanja nema, moRe bit' biDne moRe bit' ne biDne, ali zapošljavanja nema. Svakako sad ode pola BiH u Njemačku.
Oni koji su trebali biti zaposleni već su zaposleni.Ne izigravajte francuske sobarice.
Uhljebi i familija na aparatima.
uhljebi sdoo balegari na aparatima, uskoro ide metluška, čišćenje sdoo uhljebljenih balegara .
@Aga Aganlija a kako cemo zvati novouposlene.Ciji ce oni biti uhljubi ali bas uhljubi ako se ne raspadnu prije.Oni ce biti regularno zaposleni uz saglasnost vladajuce koalicije.Ne budite smijesni.
Još jedna laž SDA zločinačke organizacije. Ko je povećao plate zastupnicima? SDA i Novalić Ono što je također istina je to da je Vlada FBiH koju vode SDA i HDZ nedavnim povećanjem osnovice sa 315 na 330 KM praktično povećala platu svim zastupnicima i ministrima od 2019. godine, što će SDP pokušati spriječiti amandmanom na budžet kojim ćemo tražiti smanjenje od 15 miliona KM koje su oni planirali za povećanje plata.
Šta su ovo opet SDA botovi ubacili u šestu.
ovaj neki Labudovec otkino se lik , hahah od 50 komentara njegovih je 40 :D ccc
Nista novo, nastavak politike stare vlade.