Potcrtali zaključak od 29. novembra
0
Vlada KS: Nastavite osiguravati Bakira Hadžiomerovića
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoću da mi obezbjede zaštitu od Bakira Hadžiomerovića!
Koji je ovo racku ? Prvo o Bakiru pa o stipendijama ?
a sto su se reketasi prepali za svoga pulena hahaha...koji su to kriminalci u pm....
Je li ima neko obrazlozenje za trosenje mog, vaseg novca - novca poreskih obveznika na obezbjedjenje jednog novinara?
Polako Bakire! Sitno si ti mudo. Samo polako...
KAKAV JE ZNACAJ BAKIRA HAZIOMEROVICA ZA KANTONA SARAJEVO I STA JE NJEGOVA POVEZNICA SA KANTONAOM SARAJEVO SE ADRESE STANOVANJA UPOSLEN JE U FTV A NE U KANTONALNOJ TV SAMIM TIM KANTONALNA POLICIJA NEMA INGERENCIJU DA GA CUVA NEK SE JAVI LUKACU KOJEG JE UGOSCAVAO U EMISIJAMA
provjereno vlada je obavještena o razlozima ukidanja osiuranja \"nepristrasnog\"nlovinskog \"heroja\" ali se i premijer i resorni ministar oglušiše o obavjest a sto liQYJHF
STO JE SIGURNO A TO JE DA GENOCIDASI SRBI PRIPREMAJU od Januara KO PRVO SECESIJU, KO DRUGO POKUSAVAJU ELIMINISATI BOSNJAKE KOJE NE MOGU KUPITI ZA PARE a koji ce otkriti njihovu igru po ATENTATIMA U SARAJEVU I BIH-i KOJE PRIPREMA SIPA, LUKAC, MUP-RS-a, u koordinaciji Tuzilastva i Pravosudja BiH-e koje drzave vec mjesecima u rukama zahvaljujuci se Barasinu i Colaku! SVE SMRDI VISE I VISE NA AGRESIJU BOSNJAKA RAZNI M-PODVALAMA KO NPR VEHABIJAMA KOJE FINANSIRA SRBIJA SA GENOCIDNOM TVOREVINOM Bolje reci BORIS TADIC SA MILORADOM DODIKOM! Ako genocidna srbija dobije kandidatutu za clana EU-e PONOVO CE BITI intenzivna agresija srbije preko genocidne tvorevine, ALi OVAJ PUT SU IM \"TRIJONSKI KONJ VEHABIJE i ATENTATI KOJE PRIPREMAJU MJESECIMA i IPMLEMENTIRAJU U SRCU CET*NITETA- genocidne tvorevine ZAJEDNO SA SIPA i LUKACOM ko i MUP-RS.!
STO JE SIGURNO A TO JE DA GENOCIDASI SRBI PRIPREMAJU KO PRVO SECESIJU, KO DRUGO POKUSAVAJU ELIMINISATI BOSNJAKE KOJE NE MOGU KUPITI ZA PARE a koji ce otkriti njihovu igru po ATENTATIMA U SARAJEVU I BIH-i KOJE PRIPREMA SIPA, LUKAC, MUP-RS-a, u koordinaciji Tuzilastva i Pravosudja BiH-e koje drzave vec mjesecima u rukama zahvaljujuci se Barasinu i Colaku! SVE SMRDI VISE I VISE NA AGRESIJU BOSNJAKA RAZBI PODVALAMA KO NPR VEHABIJAMA KOJE FINANSIRA SRBIJA SA GENOCIDNOM TVOREVINOM Bolje reci BORIS TADIC SA MILORADOM DODIKOM! Ako genocidna srbija dobije kandidatutu za clana EU-e PONOVO CE BITI intenzivna agresija srbije preko genocidne tvorevine, AKI OVAJ PUT SU IM \"TRIJANSKI KONJ VEHABIJE i ATENTATI KOJE IPMLEMENTIRAJU U SRCU CET*NITETA.!
Cet*niku s Pala i iz srpskih stala, ocito je da smetaju obrazovani i kompetantni Bosnjaci, hoces li ti to cetkicki srbo mjesto Muhameda, E NECES!
MUHAMED BUDIMLIĆ nakon stupanja na dužnost u kantonalnoj Vladi u januaru ove godine nikako se nije htio odreći i akademske karijere; osim što je ministar policije Kantona Sarajevo, Budimlić radi i na Kriminalističkom fakultetu, čime krši zakon. Ko je dozvolio da ovaj doktor kriminalističkih nauka radi suprotno zakonskim propisima???
Kako je počela zamašna policijska operacija, nije zgoreg podsjetiti, višegodišnje pratnje „neustrašivog novinara“ Bakira Hadžiomerovića? Tako što je prijavio policiji da ga namjerava likvidirati Fahrudin Radončić. Kako je završila? Na način da Radončić cvili, urliče što je Hadžiomeroviću KMUP ukinuo policijski nadzor.Ne vjerujem u onu ratnu medicinsku dijagnozu koju je osigurao Hadžiomerović da bi se sklonio od pogibije; međutim, program koji on uređuje, naređuje, sebi i i svojim nepostojećim „standardima“ podređuje i prilagođava potpuno je komplementaran s tom dijagnozom: šizofren je, naime! Program.
I tada mi je puklo pred očima: Hadžiomerović je plitki, ali drski, bezočni čaršijanerski, samozaljubljeni manipulator, a pri tom i plagijator, indigo-revolucionar koji dok nadziđuje stotinu-dvjesto kvadrata potkrovlja na Breki, bljuje vatru na postratne profitere i trabunja o sopstvenoj ugroženosti koja traje li, traje. Neki dan sam, nakon bogzna koliko mjeseci, silom prilika, nametnutim većinskim interesom, gledao Dnevnik Federalne televizije; diletanti koji jedva sriču slova, i to nepravilno, krčkaju prežvakane frazetine, nemaju potrebu da objave niti jednu jedinu vijest: autistička logika partijskih psihološki problematičnih novinarskih egzekutora ohrabrila ih je da oni sami budu vijest.
Samo sado-mazohisti i totalne dalabu mogu plaćati TV pretplatu ovom umobolnom fašisti. Ja NE.
treba mu vlada dati i džeparac za kafane!
, e da bi policija pojačala nadzor nad njim. A na koga vam sliče te tehnike manipulacije „vječitom ugroženošću“, mahanje permanentnim izvanrednim stanjem, vrištanjem zbog „udara na privatnost“ (tako je Hadžiomerović okarakterizirao dokaze „Slobodne Bosne“ da mu o državnom trošku policija prati čak i punicu!?) kojima svako malo gazda Federalnog javnog servisa (Bakir je to uspio ostvariti) uznemiruje javnost koja ima pametnijih i egzistencijalno prešnijih poslova? Pa, naravno, na Bakirovog šefa Zlatka Lagumdžiju, koji je prije deset godina strašni eksces, kada mu se maca pokakila pred vratima, iskoristio da na noge digne cijelu sarajevsku policiju da se angažira na tom delikatnom predmetu: preciznim uvidom jakih policijskih snaga, forenzičarske satnije, ustanovljeno je da valjkasto tijelo, promjera 1,5 X 0,6 centimetara „podsjeća“, da prostite, „na izmet životinjskog podrijetla“. Maca, dakle.
nema večeg cirkusa nego ovo za obezbjeđenje Bakira Hadžiomerovića! Ako mu je ugrožen život, zašto onda policija ne uhapsi one koji mu prijete? Ovo je samo rasipanje novca poreskih obveznika na zaštitu jednog klasičnog stranačkog novinara, koji nema blage veze sa ne zavisnim novinarstvom.