Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hadžićima više migranata nego Hadžićana!
Šteta samo sto ce vas SDA smijeniti sve
Vidi ove ministrica za obrazovanje. Ništa ne vidi. Haha
Super stvar! Ali hajmo to posmatrati s druge strane! Koliko Kanton Sarajevo po nepravednom Zakonu o raspodjeli prihoda u Federaciji godišnje uzima na zakonit način od Bihaća. Dijete u Ilijašu je dva puta vrednije od djeteta u Bužimu!
Vlada KS preuzima ulogu nesposobnog Novalica i nesposobne vlade FBiH...
Tako treba, bravo!
Pa to je prividna pomoc i rjesenje. Ljudi se moraju odvesti na planinu u rezerviat i svakim posebno postaviti pitanje. Vracas li se kuci ili ostajes ovdje na planini. Rjesit cete problem imigranata tj pobjeglica za dan
Jeftinije je izdvojit 200.000 KM, nego ih zadrzat kod sebe nekoliko godina. Realno, kakve koristi od te bagre??
@Partyboob realnije je dati 200 hiljada nego godišnje uzimati milione zbog neujednačenih koeficijenta pri raspodjeli javnih prihoda. Dijete u Hadžićima je dvostruko vrednije od djeteta u Cazinu!
Bravo za vladu KS, herojski Bihać ne smije biti zapostavljen!
@Ausfahrt Ako je tako neka KS izjednači koeficijente za raspodjelu prihoda u odnosu na USK. Na zakoniti i nepravedan način ti otmu pa ti onda na kašičicu daju!