Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest kad su se svi vec zaposlili na neodredjeno ....balije iz SDA opet bazaju prasinu u oci...hajte mangupi uradite reviziju ?
skole su postale rasadnici i glasila nacionalistickih stranaka
koja je ovo ubleha na redu od silnih zakona a niko ziv se nije bez stele zaposlio u ovoj primitivnoj sredini
Kad ces se donijeti zakon o smanjenju korupcije u vladi? dosta je vise ljudi sa osnovnom skolom koja sefuje ljudima sa fakultetima.
I šta će se desiti, ministar neće na vrijeme potpisati i ovo se neće realizovati do početka konkursnih procedura. Vidjeli smo prošle godine šta je SDA u stanju da uradi, na čelu svih koruptivnih aktivnosti stajao je sam Ministar sa svojom klikom, pravio se i gluh i nijem kada su mu pristizali mailovi o svemu što se trenutačno dešava u školama. Što ovaj neko reče, hajde mangupi, uradite reviziju pa da vidimo ko je tu u krivu a ko je u pravu!!! Ali neka, narod zna...
al u qurcu debelom
Ja boze pa boze 😂zaboravio je Premijer staviti i Turisticke zajednice dok nije imenovao svog druga na celo Muzura !Tuzno 😭😭😭😭
Haha jel se ono kaže gasi mješalicu motaj kablove..Akšam je :)
sve moguce se uhljebilo pa sad kao donjeli zakon , a za narednih 20 godina nece primati nove radnike
U ŠKOLAMA???A šta ćemo sa DRUGIM USTANOVAMA i drugim JAVNIM PREDUZEĆIMA??? Resorni MINISTRE nadam se da Vi i Vaši "OBRAZOVANI" saradnici čitate KLIX i komentare javnosti na ODLUKE koje se tiču Vašeg (NE)RADA!
Ko je na celu tog tima jeli premijer ili neki dtugi SDA kadar i vjerovat cemo odmah da toga vise biti nece😂😂