Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dati djeci da nosaju vatreno.
Dok je ministrica obrazovanja zena koja ne vjeruje u Darvinovu teoriju evolucije nama nema pomoci
De ti nama definisi teoriju! E kad to uradis onda nam reci zasto je tvoje Vjerovanje tacnije od teoloskog vjerovanja postanka svijeta?
Zato sto teolosko vjerovanje nije naucno utemeljeno. Materija ne moze nastati ni iz cega niti da moze u potpunosti nestati. A sam dokaz evolucije ti je slijepo crijevo koje se prije koristilo za dodatno varenje živog mesa koje su tada jeli, kada se pocelo meso termicki obradjivati slijepo crijevo je gubilo svoju funkciju, zato danas slijepo crijevo izgleda kao “osuseni dzep” i nema konkretnu funkciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ograde iz titinog doba oko skola u gradskim naseljima su pune opasnosti, pube siljaja i bodlji iz koji vriste ostrice. Pitanje je dana kada ce neko dijete nastradati. Efendic samo obnavlja skole na Dobrinji!
psihologe i sociologe u skole!!! ne policiju