Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće početi radovi jer ako još godinu budu čekali poskupit ce trasa za još 100 miliona.
prosječan SDA glasač zavidne inteligencije će na ovo reći,"bravo,samo nek se gradi"
Znači nekad će napraviti tunel, spojiti sa postojećom magistralom i ostaviti tako, pa za 10 godina pred neke tamo izbore opet malo nastaviti.
Ako ne znate ova dionica puta iznosi 500 m, ha,ha,haaa
Bolje je bogami Srebrenicu vratiti iz VOgošće u Srebrenicu. Hem će nas to koštat 150 miliona KM manje hem medžlis islmaske zajednice Srebrenica neće imati problerma sa obezbjeđenjem pobjede na lokalnim izborima !
Povecani troskovi za 100 000 000KM,haha. Neko na tenderu ponudio najmanju cijenu da bi eliminisao konkurente, a onda uradjena korekcija troskovnika, koja providnost...
Kad je kamen temeljac ha ha ha
Samo u nas ima uzrecica....''Kolko kosta? Ma, to ti je 100 miliona gore-dole....''
Spaja li se ova transverzala sa onom transverzalom ispred zgrade predsjednistva za "ljude koji hodaju u kolicima"?
Ima logike po njima, nema para za vodu, ako se ne naplaćuju koncesije, a kredit ide na puteve. Zna se da je proširenje puta važnije od vode. I da ako imate 50 miliona mnogo je bolje uzeti 250 miliona kredita pa praviti put, nego tih 50 miliona uložiti u popravak vodovodnog sistema i javnog prevoza. Jer se putevima vozi gospoda političari, koji imaju i svoje posebne vodovode.
Samo gradite bolje ceste da cijeli Ze-Do kanton moze doci da radi u Sarajevo.
Biće intersantno kad (ako)se bude vršila eksproprijacija zemljišta od *obaviještenih*, jer se dosta gradilo na trasi, a ima objekata koji godinama stoje nedovršeni, čekaju odštetu. 😜
Cesta koju treba staviti na vrh liste prioriteta za izgradnju. Najefikasniji izlaz na sjever grada koji bi rasteretio Alipasinu ulicu poslijepodnevnih guzvi plus planirana tramvajska trasa do Šipa Izgleda kao dobra prilika za pavijane da se docepaju novca
Halo, 300 miliona za ovo u gradu koji nema vode!? Užasna ideja. Radije voda i prevoz kako treba, a izlaz kao i do sada, kad se stigne.
@walk_M-A-N Ima vode. Kako nema vode? Svaki dan po par sati. Bolje neg u ratu. Ti garant nikad ne ides prema vogosci kad je špica?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a realizacija 2345.....na ljeto :)
Kako su izračunali ovaj ,97? :)
Jesu li odlucili hoce li praviti most prema suprotnoj obali ili ce ga praviti uzvnodno/nizvodno "pa gdje udare na asfalt" ? Mislim BiH je to nikad se ne zna