Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba podrzati studente sa Elektrotehnike, Masinstva, Medicine a nikako sa Politickih nauka, Kriminalistike, Pedagogije, PMFa i slicnih fakulteta koji skoluju bespotrebnu masu na trzistu rada.
Svaka cast Okericu ! Samo naprijed !
Niko to iz vlade nije potvrdio. Sirite dezinformacije,iliti lazete
UNSA je nekad bila ozbiljan univerzitet danas nista bolji od svih ostalih
Pomalo nespretan naslov...
Veoma korisno hvala lijepo 👍
Ne dajte ovima iz travnika i sirokog da se na cetvrtoj godini prebace na unsa i uzmu diplomu bez muke!!!
ima i u mostaru logos i jos jedno značajno hercegovina sveuciliste hahaha
@NajjaciBola bravo druze, 100%, cisto pranje diploma ali kreteni na vlasti se nece sjetiti da to zabrane ili uvedu neke koeficijente
Vlada KS se ponasa kao otudjeni centar moci, donosenjem ad hoc budzeta, bez da su gradjani imali priliku da ga vide uopste. Shvatamo da medjunarodni monetarni lobiji ne mare za gradjane, a na koje se Premijer punim poziva i hvali novim zaduzenjima. Ali Vlada KS treba da odgovara gradjanima. Kao i mediji koji su na platnoj listi istih, a ne na strani gradjana!!
cak ni baza od onih zastupnika, koji sacinjavaju vecinu nije imala pravo da vidi kako se rasporedjuju njihove pare, u prevodu vazni su dok daju glasove. BUDZET je vitalni dio, i u njemu se oslikava sva politika. Gradjani nisu imali priliku da vide toliko o transparentnosti, ne znam na osnovu cega ce ga usvojiti KLIMACI GLAVAMA. Zastupnici trepnite ako ste oteti. 😂😂