Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove ublehe nista nerjesavaju dugorocno nego se krpe dok im ne prode mandat uzmu pinku i vozdra mala raja...vikendica, poslovni prostor, stan, ljubavnica, more itd...
Pošto nisu uvršteni planom u školsku lektiru, Izviđači Vidrinog jezera okomili na ovu školu sa Rundovom. 😁
Imamo Kazazovića, unazadio nas je 30 godina. I šta ćeš ministre kada se završi ova nastavna godina? Za četiri godine unajmljivanja mogla se napraviti škola, ali za 4 godine tebe neće biti, ti ćeš svoje odraditi, pokupiti novce i otici. SDA je nas je uveo u dno, dna.
Kako šta će.. čovjek stekao brojne nekretnine, uživaće. I odmarati od ovih aktivnosti koje su nastale jer se nisu sjetili da blagovremeno riješe pitanja vlasništva nego sada zakupiti školu od nazovi izviđača, haha.
Pa kad može vlada zakupljivat nek i škola !