Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je ovaj prijedlog zakona unaprijed osuđen na propast. Otkud vladi jednog kantona pravo da uvodi obavezno srednjoškolsko obrazovanje. Jeli to kanton ruši državu. Pa valjda bi se takav prijedlog trebao dati na višem nivou.Kako su to zamislili da u Kan.Sarajevo bude obavezno a recimo u Goraždanskom neobavezno.Smiješno od tako obrazovanih ljudi koji lupaju gluposti zavaljeni u kožnim foteljama.
@axa Ne laprdaj, da Bošnjaci punom parom falsifikuju danonocno historiju, ne bi mogli Srbe stići u lažima i mitovima. A da svi lažu, to je cista istina.
Ako niste procitali banjalucke nezavisne vidjeti cete. Naši učenici najlošiji u Evropi SARAJEVO, BANJALUKA - Učenici osnovnih škola iz BiH imaju najlošija postignuća u Evropi kada je u pitanju primjena znanja i sposobnosti stečenih tokom školovanja iz matematike, fizike, hemije, biologije i geografije. Znaci sve prirodne nauke, ali ako im traze znanje iz ISTORIJE tu im nece biti ravnih ne samo u evropi i cijelom svijetu nego u cijeloj galaksiji. Svako po sebi pise istoriju, ali ga bosnjaci prednjace, samo sto su postali, a vec im je istorija duza nego u bilo kojih naroda na svijetu. Skoro sam ovdje SX procitao svacega, pa i da je i MARKO KRALJEVIC dio njihove istorije.