Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sad ce ispasti da sirim propagandu ali ovo moram pomenuti...a to je plin....naprimjer samo sarajlije koriste plin i griju se kao gospoda....a 150 miliona duga rusima za plin ce platiti federacija....ne razumijem...zasto federalna vlada placa plin koji su potrosili samo u sarajevu?....kakve veze ima narod tuzle sa tim plinom ili kiseljaka ili neuma???
i dugove najvecih drzavnih gubitasa poput GRASa, ZOI, FDS placaju gradjani cijele BiH... DOSTA JE BILO PARAZITIRANJA. Samo nastavite tako i bice jos 9 entiteta umjesto kantona, pa cete kurcu svirat, onda cete i vodu i struju kupovat, smradovi pogani parazitski...
Vidis, u tim situacijama su ukinuti kantoni....kad kupe nema kantona, kad daju daju po kantonima😀
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bolje bi bilo da vodu rješe u gradu nego da se zamaraju glupostima.. Glavni grad države a nema vode.. Ali eto treba uhljebima para..
odoše strani turisti na hrvatsko primorje.
Ja sam Sarajlija, a platio neki dan boravišnu taksu na Bjelašnici. 2,5 KM po danu. Bezze Ovo za lopovluk sarajevskog kantona - stoji fakat.
amo bit realni....pogledajte sliku ....pogledajte te prcvarnice,smjesne zgradice kao kafici sve razlicito i nakaradno nista sa nicim...vidi samo tendi ili tih basci koje su iz 19 vijeka...fasade katastrofa kao ciganska kola...vidi elektro satova na ulasku u kafice?.....ja mislim da se turisti naprosto frapiraju...tako nesto samo se moze vidjeti u zabacenijim djelovima avganistana...joj koja komedija :)))))
Opet ti glup...
..on je kao prvo, faštista, kao drugo nacionalista i kao treće...da...glup je!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo je zenica gori grad od evropskog kabula
Vlada kantona Sarajevo sinoć isključila vodu u 11 navečer. ETO toliko glede visine boravišne takse, a i da piutnici znaju gdje su došli, i DA OPERU ZUBE najkasnije ko što Bog zapovijeda do ZADNJEG TERMINA namaza . Konakoviću hebem ti mater seljačku, MARŠ IZ BEZVODNOG SARAJEVA i vodi svoje rogatičke seljake sa sobom ! USoatlom ti si strani državljanin(REPUBLIKE SRPSKE) . OTKUD BA TI NA ČELU OVOG KANTONA ?ZAto i jest ovakav !Pun Fahri, Sebija , Rogatičanina, IB i Sandžosa.
Sad su se toliko fokusirali na turizam, da ce i to syebat!! Cim nanjuse malo para isto hijene... dok ne uniste i tu granu privrede!!!!
Da nije dijela BiH sa Bošnjačkom većinom, turizam u BiH bi bio misaona imenica
kompletna federacija za deset godina od turizma ne moze zaraditi koliko medjugorje za jednu godinu....bosnjo....glup si ko kyrac :))))
ZAKON O BORAVIŠNOJ TAKSI FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE - Boravišnu taksu ne plaćaju: a) djeca do 12 godina starosti - Boravišnu taksu umanjenu za 50% plaćaju: a) osobe od 13 do 18 godina starosti, b) osobe koje neprekidno borave u objektu za smještaj duže od 30 dana, c) osobe koje se bave naučno-istraživačkim radom koji doprinosi turističkom razvoju. WTF ?!
Čekajte malo .. O čemu vi pričate ?! Jesmo li mi Kanton Sarajevo, država za sebe ?! Šta je sa federalnim zakonom koji kaže skroz drugačije. Hebo lud zbujenog !!! https://www.klix.ba/vijesti/bih/odobren-nacrt-zakona-o-boravisnoj-taksi-u-federaciji-bih/170125058
ja sam pitao zasto penzioneri u kantonu sarajevo imaju 50 km vise od ostalil penzionera...svi me napadose...kazu tako treba....ks vredi koliko deset drugih kantona :)