Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce Emir Kadric odgovarat sto je sahranio studentski centar i zqsto nikad
Njega pod hitno procesuirati i obrijati mu brkove.
Kakva suplja za nepridrzavanje zakona. Masovno smjenjuju direktore u svim firmama, i jednostavno nemaju sta napisati - osim nije se pridrzavao zakona i smjernica. Sve smjene s ovakvim opisom su zrele za tuzbe i suda (mada pise da nema pravo zalbe hahaha) ali i ovi svi direktori znaju kako su tu dosli, zadovoljni su koliko su isisali dok su jahali i cekaju sljedecu priliku da se vrate, pa su se pritajili. Hladno bi dobili na sudu.
Ko će krivično odgovarati za URBICID sa zgradurinom kod Hitne koja je izgrađena mimo svih urbanističkih pravila da li će odgovarati lopinaš Koldžo ili direktor za izgradnju Grada?
Aferim veceg ljigavca nema. Kad ga covjek vidi ko da ga je poplava izbacila. Marš u Sapnu pacenice
Latićeva pudlica
E neznam vala za ovo godina da li se ista izgradi kako je on postavljen za direktora.Pa ni tramvajsko stajaliste na otoci
Jos jednom ponavljam za sve zaludjenike FAMOZNE TROJKE - ovi vam se samo smjenama bave, nista konkretno ne rade. Bice vam jasno jednog dana...
Kakva supljaza nepridrzavanje zakona. Masovno smjenjuju direktore u svim firmama, i jednostavno nemaju sta napisati - osim nije se pridrzavao zakona i smjernica. Sve smjene s ovakvim opisom su zrele za tuzbe i suda (mada pise da nema pravo zalbe hahaha) ali i ovi svi direktori znaju kako su tu dosli, zadovoljni su koliko su isisali dok su jahali i cekaju sljedecu priliku da se vrate, pa su se pritajili. Hladno bi dobili na sudu.
Kada će krenuti istraga za period kada je Zavodom upravljao Bakir.
Nema logike da kraj toliko difovaca na birou ovaj bude direktor
Smjenite Dodika ako smijete, drugo ime mu je kršenje zakona....
sad ce postaviti nastanika fizickog, zato sto je adzijin favorit, na mubarek ramazan, sevap je... hahahahaha koja smijurija od vlasti i drzave.
Al ih Fahro pušta niz vodu, jednog po jednog
Trojka cisti SDA
Nejra na aparatima a toliko hvalila cetvorku tj trojku. Auu...
Kao da je sa vezom došao na tu poziciju.
Izaberite nekog mladog pravnika ili arhitektu.
Nema gore države od ove naše, treba bježat i ni u 10 godina ne dolazit. Kakav čovjek mozes bit 11 sati drzat kamion na Halilovicima, a realno pola sata posla,al voli se Bosnjo izivljavat nad svojim bosnjom, iako mu svojim izivljavanjem ogromne troškove i belaje pravi,iako mu ovaj bosnjo platu indirektno daje al džaba je.fuj ,bježim i nikad se vratit necu,mrzim sve ovo sto je bolesno u glavu i naknadno .....