Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjoo sad legitimno mogu surfati na sjednicama..lajkati tetkine postove i sl.
Hoce li se moci postaviti koje pitanje tj dobiti onda odgovor na njega i ponuditi koji prijedlog ? Da se i mi priblizimo Vladi, a ne samo da nas oni obavjestavaju. Al haj da vidimo kako ce i to izgledati.
Ko u Dojčland🤣🤣🤣. Ali nemojte zabranjivati komentare građanima tako da mozemo sve sto nam je na duši, vama da ispovjedimo koji imate 3000 KM mjesečnu platu za ublehaštvo.
Nisu nista bolji od predhodnih . Jos se moraju i slikati,malo je sto su zavratom.
Samo naprijed, dosta nam je bilo primitivaca
Samo nam se nemojte previse priblizavati, nece na dobro izaci! A i tuknete pomalo ili malo vishe!
Prestanite se blamirati vise. Populisti
Dajte regulišite osnovne potrebe za život svakog građanina, ne izvaljujte se s ovim stvarima..
@Available a to sto tvoja stranka nije regulisala te osnovne potrebe 20 godina nikom nista. Ovi ti krivi sto nisu za par mjeseci. Biti realan nije toliko tesko.