Komentari (406)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Stjepane zasto ti je ovo trebalo da padnes u ocima Bosanaca
Komunjara matora fuj kakva fasisticka izjava !!!
Postovan je zbog ranijih zasluga,ali sa ovom izjavom spustio se na nivo krmka iz Laktaša
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Kljuić je i prije imao neprimjerenih izjava,objektivno izgorio čovjek
Selam za pokrivenu ministricu u inat Kljuicu komunjari
koliko pokrivenih zena u muslimanskom svijetu koje obnasaju javne mogu kliksovci nabrojati? Evo challenge od mene kao Bosnjaka i muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najku vam komunističku zar se Šćepko nisi navlado u Komunizmu šta će te više vi matori po Demokratiji mrš u staračke domove ti ćeš reći kome šta kako da odjeva jarčino stara
Bio si mi drag Stjepane kad te sretnem na Ferhadiji ima da ti se nagovorim ima da se izvineš
Ovo je odvratna, diskriminatorska izjava. Njegov je lični problem ili komplex jer je oženjen muslimankom da javno govori ovakve svinjarije. Pravo je svake žene pa i ministrice da nosi hidžab ako je to njena volja. Inače o tome govoriti javno je užasavajuće. Šta je slijedeće, bili joj Stijepan silom strgnuo hidžab sa glave. Sram da ga bude.
*bi li
Samo seljacina i uskogrudna osoba može osuditi nošenje hidzaba. Ovaj bi sigurno legalizirao marihuanu i prostituciju, odobrio istopolne brakove i pedofiliju a sve u vidu dodvoravanja modernoj Evropi. Nije problem za tebe koji to voliš ali začepi gubicu i ne balavi nama Bošnjacima koji visoko cijenimo čestitost u društvu.
Zar i ti sine Brute.
Opsta glupost. Eto ja sam Bosnjak pa se ni meni hidjab nesvidja. Ono mi dodjemo ko srednji istok sad, a u srcu Evrope. Nidje veze. I ovako je svijet alergican na te zadrte arape.
Mrsss
Moj Kljuiču,bio si cijenjen i poštovan,al si pokazao svoje pravo lice,da ne koristim loš riječnik,zgadio si mi se
Trebaju kršćani malo vise se pitat u sta vjeruju . Maria majka Isusa je bila pokrivena isto kao i današnje muslimanke . Što znači da je Maria bila muslimanka . Bujrum u vjeru islam ko iti malo ima razuma nije teško pogledati istinu u oči.
Uvrijedili se na Kljujićevu izjavu lažni moralisti,vjernici i oni kojima džamija i vjera služi za sve ostalo sem za molitvu.Bakirove i Sebijine pudlice,lopovi,ratni profiteri i tramvajski džeparoši a sadašnji ministri.Oni što se poslije akšam namaza naroljaju u Amerikancu.Koliko smo mi jadno i žalosno društvo propalo u svakom pogledu to je Bogu plakati.Žali Bože izgubljenih života za OVO.
Ko hoće neka nosi hidzab, danas je sve odobreno, i on nosi onu glupu leptir mašnu i vadi zivac mnogima od nas al ga niko ne dira, perverznjak matori.
Za ovo su reagovali a to što su poskupili grijanje 30%,plin 1000% i što narod nema za kifle za to nisu reagovali,da smanje stopu PDV-a,akciza da olakšaju narodu ništa šute ko pichke.To što u Fortinoj stranci sjede likovi koji prepisuju i otimaju imovinu umrlih uz pomoć notara sa čim je Forto lično upoznat takođe nikom ništa.Što u prvom safu na teravijama sjede akteri afere respiratori i svi ostali lopovi opet nikom ništa.Bitno je okrenuti priču na nacionalizam
Ne moze Stjepan Kljuic LEGENDA GRADA,pasti u ocima ljudi koji su bili zajedno sa ostalim narodima pod terorom,ovdje jedino pada u oci hiđab na glavi gospođe,musliman sam i volim svoju drzavu,slazem se sa KLJUJICEM,u pravu je,brutalno iskreno i posteno receno u lice...
znaci ipak je istina ona ,posadi jednoga za stol i jedi i pij sa njim a drugoga vezi u vrecu i udaraj ga nogom pod stolom -isto ti misle oba..
Bogami ako i ovaj ne bude poput Milanovica ...sad bi malo uz pomoc desno orijentiranih da vlada ,trebaju mu na izborima ...
Gledao sam interviju, covijek je istinu rekao, osim ovog lapsusa oko marame na glavi ministrice, ali ovi lopovi sto ih je prozvao i rekao istinu o njima odmah se hvataju lapsusa
Vlada Kantona da je pametna uzela bi gdina Kljujića za spec savjetnika jer je i zaslužio .Ali me mogu ovi klocevi podnijeti poštenog,obrazovanog i sposobnog usto pravog patriotu.Pogledajte cijeli intervju pa komentarišite u kojem kontekstu je rekao.Zato su otkantali i Bogića jer ne trpe čovjeka moralnog,sposobnog itd.Sramota je to za Sarajevo koje treba biti primjer ostalima i fol promovira multietničnost,ali zato papci amiđići haraju.