Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjerite korumpiranog SDA-ovca Nedžada Ajnadžića i njegovu privatnu firmu “Ajnex”, imovinu, stranačke tendere, zapošljavanje, kao i “uhljebljavanje” članova porodice ovog kosovca i uhljupa.
Jebes zakon ako se ne sprovodi. BiH ima vec jako dobre zakone ali nema politicke volje da se sprovode.
Eto prvi neka dokaze sijedi glavati sdaovac Dzaferovic,a ima ih ko govana...
Realno treba za svakog gradzana da to vrijedi. Ako je sumnjivo neśta onda malo istrage.. Nemoźe naprimjer ministar sa 3-4 hiljade plate da ima imovinu milionsku.i ugovore kredita probjera itd itd.
Bitnije je to sta ce biti ako se dokaze da je imovina stecena nelegalno. Zivi bili pa vidjeli!
Krenuti od Konakovica...!!!
Samo udarajte minuse... Dino je stari postenjacina... a tek što je pametan... fakultet završio za par mjeseci... po deset ispita dnevno polagao... i čuda, sve desetke... e to je bio student... i danas se priča o njemu... pa zato kad malo bolje razmislim, zašto njega privjeravati ☺
ok postujem "ideju" vidjecemo realizaciju i rezultate ili ce i zakon biti napisan po mjeri lopova i pljackasa drzavne imovine..
A hoćete li revidirati diplome Konakoviću i Džeki kao licima koja završiše te famozne kvalitetne državne fakultete a da ne znaju ni gdje su ulazna vrata na istima ili za njih revizija ne vrijedi? 😂😂😂
Aaaaa gledaj minusa, a to znači podržavate kupovinu diploma na državnim fakultetima? Fino fino! Konakoviću nema da brineš, narod je uz tebe! I uz Džeku dakako! 😂😂😂😂😂😂
superHik uzvraca udarac bogatim, nestalo pipe.
krenite od kladionica,lutrije Bih, mesnica...tramvaja! ovde u sta god uperis prstom SUMLJIVO !
a šta je sa Vik-om
Mozetel kako ocistiti ulice da mozemo kao normalan svijet ici na posao?
Znaci do sada nismo imali nikakve Zakone po kojima bi mogli stati barabama ukraj ? Evo recimo zakon o gradjenju, da se kuca ne smije praviti bez gradjevinske dozvole, pa imamo masAllah oko Sarajeva ? Ili milion drugih postojecih Zakona? JA VAS PITAM STA MISLITE KO CE TO DA PROVODI STO VI DONESETE? i opet pricate pricu naopako!
Umjesto da oformite specijalnu grupu istrazitelja koja odgovara direktno ministru ili premijeru u koju bi bili ukljuceni i ("odabrani") tuzioci oni donose jos nekih Zakona, i po obicaju biti ce nesto neustavni , nedosljedni , nece se znati jesmol posli ili dosli! OFORMITI SPECIJALNU GRUPU ISTRAZITELJA KOJA ODGOVARA SAMO MINISTRU DIREKTNO, I DATI ODMAH NAJTEZE SLUCAJVE U KS , SLUCAJEVE KOJI SU NAJVISE UZNEMIRILI JAVNOST!
@DexterTZ ma samo sam ti primjer naveo da nije do zakona, da zakoni postoje i dobro su , vec do onih koji ce ih sprovoditi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bitno je da se zasjeda, za ostalo cemo lako...