Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kada vise???
@SemsaLukic79 Sta do kada iste ovakve donacije je stara vlada pravila i jos su potvrdjene prevare radili pa niste srali.Trolejbuska prevara,jedino su malinasi gori od traktora i trolejbusa
Dokle god mjesecne karte budu kostale 5, 12... KM
Hajmo pricat o Camilu Durakovicu kojeg je Emir Kusturica izdajnik optuzio za nekakve malverzacije a jos nije nista dokazano,a necemo o trenutnom gradonacelniku Srebrenice koji derneci s guslama i pjeva "kukaju bule". Bravo "Bosnjaci" ako vas tako mogu nazvati dotakli smo dno.
Hocel li vlada ikada isplaiti kompletne subvencije grasu, koje daje studentima, penzionerima. S obzirom da to nije radila unazad 20 godina, ne mozemo ocekivati nova vozila.
Vama sto komentarisete nesto protiv gras-a mozete samo to i raditi a ko bi vas djaba vozao ko bi uzimao milione u vlasti od gras-a na ime subvencija i jos milion stvari a sve pricaju oni sto nemaju pojma sa zivotom a ne sa stanjem u gras-u....
Hehe, to novo pranje para
ne bi toliko zaradili ni da su radili..
Ruoa bez dna
Nema niko damu da ovaj Gras pospremi... Imaju barem par stotina ljudi koji ni ne dolaze na posao, a primaju plate... Ovo znam provjereno, isto bilo sa Zeljeznicama FBiH, pa su se za razliku od Grasa koliko toliko uozbiljili.
PRANJE PARA VOL2 MALINA
I tako se sjetim svih lopova koji su obitavali u Gras-u...
Ovaj GRAS je rupa bez dna...
GRAS je do sada upropastio milijarde...treba ga privatizirati...
ukljucite i sipu za svaki slucaj 😁
Koliko se para u zadnjih 20 godina dalo Gras-u onako mogli smo metro napravit od Ilidje do Bascarsije
Rupa bez dna.
Ne znam sta je gore, ova drzava ili mi sto gledamo i sutimo
Hoće li iko odgovarati za nastale gubitke? Hmmmm