Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ste radili prethodne četiri godine
Da li bi se grijanjem na struju, koju možemo zahvaljujući našim rijekama da prozivodimo u ogromnim količinama, zagađenost zraka smanjila?
Analizirate 25 godina, uradite nesto konkretno, placeni ste da radite, i to debelo placeni!!
BersoSvrakino Eto ti vjeruješ ovim što pričaju od kojeg drveta se pravi pelet. Da je napraviti pravu analizu (možda negdje u EU)kod nas lažu od vode da je ispravna (a nije) pa nadalje.
Bez podizanja zivotnog standarda gradjana ( sto je u sferi nedostiznog ), tesko da ce se i stanje popraviti, a pogotovo sa palamudjenjjem za okruglim stolovima...
Kljuc price je grijanje. Otidjite u skandinaviji zimija duplo gora ali nema guma, starog namjestaja, uglja da se lozi. Umkesto da pelet bas iz tog razloga koliko imamo sume bude dzaba skoro da budemo ekoloski osvjesteni nema mi potkradamo sami sebe. Do nas je kako god
Vidis koliko si glup, samo se kod nas na planeti pelet pravi od tehničkog drveta, to je najveci nonsens.