Četiri programa stipendiranja
7
Vlada Japana stipendira studente iz BiH
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjece koja drzava, cunami ih gotovo sravnio sa zemljom, radijacija ih gotovo pojela... i dalje su humani tj pomazu studentima, i sudjeluju u drugim akcijama . . . Da je nasu drzavu pogodilo sta ovako, kameno doba bi bila malo za reci . . .
Ja se iskreno nadam da će ove dvije lijepe djevojke ( jedna sa dugom plavom kosom i druga sa kratkom kosom) uzeti stipendije.....Dosta više testosterona i njihove pameti,,,, Ako neko treba da dobije priliku, onda je to žena....Muškarci su svoje pokazali....
Kao i uvijek nazalost,nece doci u prave ruke,kojima je potrebno,nego ce neko pokrasti novac.
Vidi obe plavke! Uzeće mi stipendiju...