Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo i sve vlade svijeta ce zvanicno traziti od SAD da ih bombarduju. Ako te SAD ne bombarduju nisi niko i nista.
Zato su vlahe izbombardirali i ako Allah da opet ce.
molim zvanicno Amere da bombarduju kuce i vikendice nasih politicara kako bi napokon bili i mi neko i nesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vladu Iraka su i postavili Ameri..
A i ovu novonastalu situaciju sa dzihadistima takodje...
Kratkko rečeno, nije ni njihovo maslo za ramazana
Da je Brabonjčić na vlasti i on bi pozvao Niške specijalce da brane njegove huligane ali taj sandžački pas nikada neće biti na vlasti u BiH
Šiitska kopilad tražila da Ameri bombarduju sljedbenike našeg brata Sadama Huseina
eto to i bi sad ce spremit bombe sa osiromasenim uranijumom valja ga se rjesit :D
Važno je ostati na vlasti, ko god to dovodi u pitanje, bolje da umre. Šta je važnije od vlasti?
Saltaju ih ameri u 16 brzina,tuga golema!!!!!
ovo nije nista cudno buduci da su Americanci ti koji su ovu vladu u Iraku i postavili, ovo samo znaci da su vec zapoceli svoje najnovije planove. \ Sudeci po dogadjanjima u posljednjih godinu dana, ja bih rekao da nastavljaju terorisati Iran za ulje, dok ne uzmu sve pod svoje nema mira ni Iraku ni Siriji a pogotobo ne Iranu. Sve dok globalist vode rijec u SAD i EU svijet nece znati nista osim rata.
Marionetska Vlada ne može da traži ona samo izvršava naredbe od onih koji su je postavili.
Udri bagru koja terorise narod Iraka,samo ako budete cekali kao Bosna da amerika bombarduje pravoslavne dzihadiste nacekace te se,tri ipo godine trebaloj ameriki i natu da donese odluku da bombarduje pravoslavne dzihadiste u Bosni..
Pa jebiga da bi se za te 3 godine sto vise pripadnika islamisticko teroristickih jedinica moglo da eliminise :)))))
Srbija prošle godine bijela kuga - 37.000 Januar - mart 2014 godine bijela kuga - 12.000 Genocidna rs - 4.500 prošle godine Franck1 polako se krivoslavno-genocidno-povampireno-krvožedne horde smanjuju i kopne ko snijeg u proljeće. Uskoro slijedi novi raspad Srbije nakon odlaska Kosova. Prvo ide Sandžak, pa Vojvodina, pa Preševska dolina i onda Istočna Srbija sa Dimitrovgradom se pripada Bugarskoj. A vas neće biti ni za Uže Srbije tj Beogradskog pašaluka. Sad uživaj u Norveškoj, tamo smo te protjerali i zahvali nam se. Pozdravi Breivika u ludnici usput.
ISLAM JE SVA LJEPOTA! .... SAMO STO DUSMANI I POKVARENA MEDIJA TO NA TE NACINE PREZENTUJU
Islam je jedna krvozedna vjera , vjera slobodno mogu reci samog VRAGA . Islam je najveca bolest planete. Bolje je imati 30% oboljelih od AIDS , 30 % oboljelih od RAKA nego 10 % stanovnistva koji praktikuju tu bolest koja se zove ISLAM.
na hajr i na dobro...
franck1 ti si veeeeliki bolesnik, Islam je vjera koja ce zavladati svijetom svidjelo se to tebi ili ne, ili bilo kome drugom. Ako ti je tolika muka od islama do tog dogadjaja bolje se moli da obolis i usput umres od AIDS, da ne bi dozivio veliko razocarenje.
Oštemaj nevođenim bombama, Samo sipaj.
Osim ako ti džihadisti nemaju kojim slučajem ogromne zalihe nafte, ništa od toga
Kako ovo sve podsjeća na Vietnam...pred pad Saigona,evakuacija Amerikanaca i njihovih slugu...ali,ovi što zauzimaju,to je farsa,bez artiljerije,bez avijacije,a zauzimaju...pa to smrdi do neba.Amerima je ok,10 godina su krali naftu,stižu bradonje,novi izgovor za novu krađu...
Komentari su olicenje bolesnog i idiotskog bh. drustva! Jos samo jedan u nizu dokaza koji potvrdjuje koliko sovinizam uzima maha medju nasom populacijom. Vec sam rekao, zalim zbog bivse Jugoslavije samo radi SDB-a i njihovih efikasnih metoda eliminacije bagre i stoke. Demokratijo, zakazala si po pitanju budala...
Sto si rusio Jugoslaviju da bi stvorio islamsku serijatsku drzavu od BiH ????
franck tebi baš nije dobro
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zovite semsu......oprasi ce ona sve........