Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senad Džambić kupio veliki hotel Zenit u Neumu. ČESTITAMO!!!
Pa brate više od pola Neuma su kupuli Bošnjaci, odatle i tolika mržnja. Trebaju smao svi sa nekretninama prijaviti CIPS dole i izglasat svog načelnika.
znaci ti mislis da NEKO twk tako neciji stan moze da srusi? 🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neum je majka sredina, tu se sve zna i tolerira. Snažna je tu sprega policije i lokalaca, rodbinske I kumske veze, administracija komplicira život vlasnicima nekretnina koji nisu katolici. Od države uzmu sve što mogu, a ne poštuju njene zakone. Taj gradić je divlji jug!
Ko Mississippi 60tih.
Ustaše su ustaše... Uvijek bili...
https://pressmediabih.com/vijesti/2024/26/01/brojne-osude-zbog-postupka-trojice-mladica-iz-mostara-na-nargili-palili-kuran/
Apsi bagru fasisticku
Bivsi SDA-ovac sad ima tamo nekretnina ne zna im se broj,sto nece da se zaposlis na budzet ljudi mu davali po 20,30,40 hiljada KM puta stotine takvih i eto miliona,kuca,vila,apartmana,Porschea,BMW i zivot je prekrasan u BiH za lopove i kriminalce koji su u politici,jer umjesto u zatvor oni zavrse na moru.
J... ti sda m...
Opet manjina provocira
Krenite više. Da vas izrokamo.Rafali čekaju testiranje
nakon 3 dana i kritike iz medija i od naroda....sramota...nego bolje je naredite policiji da pohapsi huligane ili ih treba smijeniti..neka idu na biro kad nece da rade svoj posao... sacuvaj nas boze takve policije i takve vlade
Neka svi malo pometu ispred svojih vrata pa i Vlada
Svečano objavljujemo da je predizborna kampanja počela,mnogo sreće kandidatima i želimo im da što više izvaraju ovu sitnozubu stoku od naroda.
Debilna degeneracija koja ne zna nos obrisati, a kamoli šta pametno uraditi, bez grama mozga!
Obadva? Zanimljivo
Hahahahaha koja drama oko ničega
Kako ničega? Psuju mater onima koji svakog ljeta najviše para ostave u tom bh gradiću.
Pa, i?
To nam je nas ugrozeni konstituvni, jedini «europljani» u BiH, a ti Dino i dalje daji guzice Covicu, a tebe narod nije ovlastio dajes sve sto od Vas zatrazi Covic😡😡😡Kad dodjes, na noge Covicu, vidis li ijednu zastavu BiH🤔🤔previse si relaksiran da bi shvatio sta je ustasluk😤😤👺👺👺
"Obavdva izgreda"?! E ovaj uhljup koji vam piše saopćenja slika je samo vas polupismenih debila u Vladi.
Sta ima nacionalisticko u grafiti "pitarske pi..e" ? To je pozitivan i istinit gradfit.