Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste tako nepismeni, jeste li uopće pročitali tekst. Gluplji ste od pojedinih političara za koje redovno glasate. Čovjek se pokušava izboriti za prava naroda, da bar nešto promjeni, ali ovi ,,kapitalisti,, na vlasti neće ni da čuju. Svaka čast g. Gratz, takvih nam treba najmanje tri stotine pa da promijenimo kompletnu vladu.
Šta se čudiš pa zato su nam ovi na vlasti zato što nepismeni i glasaju za njihDovoljno je da odu po selima i podijele po jednu kokošku i obečaju sve ono što nije u njihovom domenu i dobiju glasove seljakaPogledaj malo bolje i vidjet češ da su sve nacionalne stranke dobile glasove na selima i ruralnim dijelovima gradova.
kako SDA pobijedi u Sarajevu? a ovi imali samo 3% sve su seljaci krivi 1000% pogledajte malo oko sebe i u svojoj bašči...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zemlja seljacima - tvornice radnicima. Fatajte se posla bagro, dosta je bilo ležanja i socijale.Ljudi u najboljim godinama trunu po birtijama, šupljraju o teškom životu dok poručuju novu turu pivare, a nema ni jednog dobrovoljca da goni stoku po Bjelašnici iz par sela za stan, hranu i mjesečnih 1.500 KM. Seljaci jel se provozaju tramvajem i liftom, bagerom da ih vučeš neće više na selo... Svi kukaju, pritišću državu, da dijeli đabalesku, a nikom niti na kraj pameti nije da pokosi travu, zasije zemlju koja godinama nije obrađena i ko krava prepuna mlijeka puca od jedrine... Jah valja raditi... Slušam dečke u kafani jedan kaže volim đaba sjediti nego raditi za 4 i po stoje...
Da, ali Bakir nije govorio o radnicima, a ja jesam. Čitaj malo, čitaj...
da se bakir hoće vratit na babovinu u distrikt jebem mu pleme koje ga dovede u Sarajevo....
Biro funkcioniše retardirano. Motiviše ljude da se bave glupostima i sitnim krađama. Tipa, prijavi me na 5 dana da radim, daj mi otkaz pa ću se na biro prikačit. Umjesto da svi nezaposleni imaju jednaka prava. Ili završi srednju školu pa dođi u roku od 30 ili 60 dana i imaš zdravstveno, a dođi za 61. dan nemaš. Ili ostani bez posla i dođi u roku, inače sutra nemaš nikakva prava. Jednostavno preglupo i besmisleno. Umjesto da budu zahvalni što im se neko prijavi kasnije oni ga kažnjavaju.
rob: pametni, plemeniti, najlepsi, najpametniji, najduhovitiji, gazda: jesam rob: najlegendarniji, gazda: jesam rob: care, gazda: ja rob: boze, gazda: hajde rob: sahu, gazda: jos sta rob: idole moj, gazda: ajde rob: ...imam ideju! Dajte nam to sjedalo gazda: Jes to meni... to sjedalo je meni mehko za pod guzcu bolan rob: Ali svevisnji to nije sjedalo to je tocak gazda: Kakav ba tocak, pa tocak jos nije izmisljen rob: Pa mi cemo ga sada evo izmisliti gazda: Cuj ti ces izmisliti tocak.
Dabogda onaj glavonja Kamocaj 208,lijekova pio a sa njim komplet sva vladajuca struktura.
Jebo vam Bakir mater svima !!!
Jel' mora dva NN u imenu? Može l' se pisati C umjesto TZ? Eto, ima li kakvih jezikoslovaca da nam pojasne...
Neće se naljutiti?
Vlada Federacije živi dobro. Vlada je sve osim vlade. Čitali smo sinoć kako nas pljačka naša vlast. Ovi pacovi su ukrali toliko da vjerujem kada se sve pojedinačno saberu primanja od 208 KM ne izađu ovoliko koliko su štakori naših para potrošili. Vjerujem da ni za ovu vladu izvještaj neće biti ništa bolji. Pa zašto kradu ako misle da je 208,00 KM dovoljno da se izumire sve obaveze i da se preživi. Žele vještački da smanje broj nezaposlenih? Za to ih brišu sa evidencije. To je onih obećanih 100.000 za zapoelenje. Sram vas bilo vlado! http://www.klix.ba/vijesti/bih/clanovi-kabineta-nekadasnjih-celnika-fbih-na-racun-gradjana-bih-tocili-gorivo-za-privatne-potrebe/150728018
Muhamede Gracicu, nek ti babo zivi od 208,00 KM mjesecno...
gledaj Muhe gledaj mu frizure hahahaha
na ovaj način su spustili i legalizirali minimalac na 208 KM !! Kakva drskost i nepoštivanje ovog jadnog naroda, a sve poskupljuje iz dana u dan, a mi samo šutimo i trpimo, DOSTA !
priča se kako nas ovi LGBT ublehaši jedino mogu uvesti u EU, s tim da se federacija preimenuje u pederaciju!
kakav gratz, je li mu se dedo tako prezivao, šta ovaj ublehaš hoće , da neće i on jedno četri godine kao Lagumdžija, Komšić i ostali salonski ljevičari