Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nisam cuo da postoje Organizacije za pruzanje pravne pomoci borcima.Imali iko da zna bar jednu takvu organizaciju.
kupuju se glasovi nemilice...kaze dilfa ne treba koridor jos...
Tu ce najmanje dobiti borci pravi,sve ce otici u udruzenja isl. oni stele kome hoce,jedni te isti ce dobiti po stoti put,sve te pare treba djeliti na licna primanja,povecati to,da svak ide za svoje pare na ljecenje,kupi stan,auto isl.ovako samo hajruju pojedinci,dobivaju neki 100 puta,neko nikad nista,fuj.
Nez kako da ovo kažem ali ovo je pogan portal slobodno napišite 3,7 miliona maraka
Jb li vammamicu lopovski znači kad umremo steči će mo pravo da nas ukopate po olakšavajući okolnostima ili da se liječimo od vaše dobre volje i milostinje dok sebi na mjesečnom nivou trpate ministarske i uhljebske plate po 3/4 hiljade maraka
??????
Jel ima pravo aplicirat na federalno ministarstvo oboljeli branitelj ako je dobio u ovoj godini od zupanije 150 km kao pomoc za lijecenje
bravo Fadile, mogu da te pljuju dezerteri i šošoni