Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sad je meni jasno što je ološ iz SDA popljačkala Energoinvest. Dug Arapskih zemalja prema Energoinvestu na kraju 1995 godine je bio oko 1250 miliona dolara , milijarda i 250 miliona dolara ... Branković i ostala SDA svita po naredbi vrhuške iz SDA je taj dug prodala za 140 miliona dolara od kojih je 100 miliona leglo na račun Energoinvesta a 40 su podijelili zlikovci iz SDA.
evo još malo o SDA zlikovcima http://avaz.ba/vijesti/teme/289445/zaim-backovic-ratni-komadant-polutak-je-dao-artiljeriju-cetnicima-kojom-su-terorizirali-sarajevo
Avaz ti izvor informisanja. Sve si rekao o sebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Suština je da je vlada FBiH vlasnik Energoinvesta pa samim tim i zgrade. Ovim se pomaže Energoinvestu i treba biti svjestan toga.
Energoinvest drzavna firma vecinski vlasnik drzava uzima prostorije pod kiriju. Vlada sama sebi placa kirije a racuni blokirani. bas me zanima gdje ce i kome ce ici ti novci od kirija.
Treba glasati za sefera, on je jedina budaletina koja bi mogla zavesti reda
Koliko košta adaptacija i uređenje? U bivšoj kasarni Safet Zajko, koja je i rekreativni centar, ima na pretek slobodnog prostora za gradnju objekata za smještaj svih entitetskih i državnih organa. Uz sve to sagraditi i jedan namjenski hotel, u koji "ubaciti" sve one kojima država velikodušno isplaćuje naknade za virtuelno stanovanje u Sarajevu!.
hoce li biti vode na njihovim spratovima?
Neka su sve SDA-ovci pokrali i nek nastavljaju. Vi ih birate 20 godina. Glupani!!!
Pa nek se malo pogura i energoinvest,dosta se nadavalo sdp-u
@virus1 Kako ce se pogurati kad se besplatno useljavaju u zgradu Energoinvesta? Pa mogao je Energoinvest tih pola godine izdavati taj ogroman prostor nekom drugom za novac!
@politika.je placace nakon pola godine...dosta je i sdp nelegalno nauzimo
Neka su sve SDA-ovci pokrali i nek nastavljaju. Vi ih birate 20 godina. Glupani!!!
Ja znam da je lakse i kad se komentarise, al od toga nema nista. Ovdje narod treba uzeti svatri u svoje ruke. Mi kad se zalimo oni nas cuju kao meeee meheeeee meeeeeee , klasicne ovce .Ne dopire do mozga dok ga ne opalis po mozgu
@dasamznao To je i uradjeno namjerno. U Sarajevu rade i primaju plate djeca ratnih zlocinaca! Sefica Covicevog kabineta Tonka Kresic-otac joj optuzen za zlocine nad Bosnjacima u Stocu. Sekretarica Coviceva u Predsjednistvu Adrijana Z.-otac joj bio u vojsci RS-a na ratnoj Grbavici. Ovdje posla mogu dobiti samo oni koji ovdje nisu bili u ratu, i jos gora varijanta, oni koji su nas ubijali!
@politika.je I to se radi smisljeno-da Sarajevo i BiH napuste Bosnjaci, Srbi i Hrvati koji su za ovu zemlju bili u ratu. Kad svi oni odu, projekat je zavrsen! Ko ce je onda odbraniti od kriminalaca iz RS-a i Hercegovine? Cetnici i ustase koji sad rade u Sarajevu ili Bosnjaci pobjeglice, sto su bili spasili svoje gu.ice??
Našla rupa zakrpu. Ne znaš jel Energoinvest pod SDA i familijom Čengić bolje poslovao u tom periodu il je vlada u mandatima SDA radila ! Dobro se sjećema jednom kad je u Energoinvest impresivno i progresivno ušetao Muhamed Čngić a za njim njegov NOSILA TAAAŠNJE ! A zna se za kime se nosi tašnja, samo za predsjednika nuklerane velesile, Trumpa, Putina i to. Muhamed je kao premiejr vlade RBiH 92 postao poznat široj javnsoti kad ga je TV nupitala: KAD ĆE VIŠE PRAVNA DRŽAVA
A beg Muhamed ko iz topa: OD PONEDELJKA ! Prezadovoljna novinarka NIJE VIŠE BEGU POSTAVLJALA DRUGIH PITANJA
enorgoinvest je u vlastnistvu vlade fbih,i kakva prica o najamnini,isto kao da mi sami sebi iznajmimo svoj stan?
kako god on je u vlastnistvu vlade fbih
@iskreni1posteni Energoinvest je dionicko Drustvo, i vlada je samo vecinski vlasnik, a ne 100-postotni. Dakle, to će ići na štetu ostalih vlasnika Energoinvesta, ali zar je još izakoga marila naša vlada osim samo za sebe?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet zakup, haahahah. Pa materešinu vam lopovsku, ugradbenu...........
Puhni azraile, ali prema centrali stranje smjestenoj u ulici Mehmeda Spahe
Samo se pare kradu