Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko samo pacenika po ovim komentarima ima.Prvo nije ni receno da je ovo konacna odluka,drugo cemu tolika negativnost ovo ima i svoje pozitivne strane (nova radna mjesta,dotjeran i sreden i ureden taj dio grada,Vlada nece placati kirije,punice se i budzet...).Vazda nakvi dezurni negativci koji nemaju svojih zivota pa se bave tudim.RazliGu
Znam da ti je dosta livade. #hocemodadisemo
Novih Baketovih sto hiljada...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Po meni je ovo jedna od boljih lokacija koja bi bila 100 postotno iskoristena.Koncertna dvorana plus Vlada.Ovo je vrh 👏👏
@stop_papanluku evo te opet da pljujes tog Ajnadzica,kao i na svakom clanku do sada ikada napisanom,samo me interesuje ko te za to placa?
@stop_papanluku Hajde odjebaus oboje s mog komentara.Vi i vasa negativna politika.Pogledajte i procitajte svoje komentare koji su uvijek mrtva negativa i sivilo i zapitajte se o svom psihickom stanju!!!Do tad talasite!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
JA ĆU DA POSTANEM ADOLF HITLER I CIJELI NAROD BALKANA ĆU DA POBIJEM ZATO ŠTO SU STOKA NAJVEĆA I NE ZASLUŽUJU BOLJE
Ako se bošnjački kralj Ibi (čitaj Bakir) ugleda na Dodika (Kralj Ibi Republike Srpske) i pokuša da ga prestigne u izdašnosti kao neimar, onda će ovo debelo da košta građane, kako Sarajeva tako i FBiH! Sada je vrijeme da se reaguje dok ne bude kasno...
Moze , napravite park ;)
Razmislite. Ipak je lokacija pogodnija za najveću drive-in džamiju u EVropi, prostora kod Shidija za parking ima. Mislim da nam je prijeko potreban takav vjerski objekt koji bi se našao na svim tursitičkim mapama svijeta !
Mislim da seruckas:)
@Dajstadas7 Uuups , zaboravio sam :)
Razmislite. Ipak je lokacija pogodnija za najveću drive-in džamiju u EVropi, prostora kod Shidija za parking ima. Mislim da nam je prijeko potreban takav vjerski objekt koji bi se našao na svim tursitičkim mapama svijeta !
Moze se i park napraviti a ne samo zgrade.
kako bi park tu dobro legao Bogami al jedan malo bolji park.
Papane, kad seljak sljegne u grad znaš li koja mu je najgora asocijacija: Povratak, livada i drveće !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevjerovatno! Sve do sada su rentovali prostorije?
Podržavam jedino to da SDPu ukinu prihode. I vi da ste u SDA ovako bi razmišljali. A po meni Zlaja igracka raja uništili SDP, a ideju ljevice udaljili od stada na duži period.
uklopiti objekt Vlade Federacije BiH sa koncertnom dvoranom hahaha
Zasto se svaka povrsina mora betonirati? Zasto se ne moze povezati Vilsonovo sa Skenderijom. Srusiti sve one stracare sto su ruglo grada. Aktivirati korito Miljacke, napraviti oazu malu, klupe, fontane.. Toliko potencijala lokacija ima i oni bi da grade zgradu Vlade. Tuga.
Pravi neku Sarajevsku Arenu, ugledaj se malo na Bg,Zg,Sk itd.....
Naravno Golos ce projektovati, to se zna vec unaprijed hahaha bez sprovedenog ili sa namjestenim konkursom... Kako su glupi da misle da mogu tek tako bez posljedica c c c Samo jos privatnog vlasnika dijela zemlje da izreketiraju
Treba džamiju graditi tu. Vlada ima kraj Predsjedništva, filharmonikaši imaju pozorište. Za to vrijeme općina Centar nema gdje da klanja. Abdesthane mogu u podrum ili prizemlje.
VlaDi ne treba u blizini koncertna dvorana oni non srop xurcu sviraju
Hocete kredit dignuti jos jedan a svojim firmama dati?