Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada FBIH radi dobro svoj posao,mislim da se pokusava nesto uraditi za ovu zemlju..Odlicno i samo naprijed..
Sve cestitke. Samo naprijed!
Inace za one koji nisu to vec znali.. "Industrijski sektor" je jedna privatna firma u zapadnom Mostaru
Ovo se naziva efikasan rad i Vlada koja zna šta hoće, zna raditi svoj posao i boriti se za ono zbog čega i jesu tu!!! Čestitke Vladi FBiH predvođenoj Premijerom!
Nisi ti dobar nikako?? Koji SDP??? Za razliku od prošlih Vlada čija je primarna djelatnost bila zaviti FBiH u crno, ova makar nešto radi, a kako su sve raspoloženi za rad, radi i previše!!! Ionako se Nikšić mjeri s čarobnjakom, pa i ovo je dokaz! Sve dok je primarno pljuvati po ovim ili onim samo zato što oni to rade, nećemo mi ni dokle stići!!! A što me nasmija s poređenjem, pa jesi svjestan gdje su te zemlje, a gdje mi???
Stvarno se nemam namjeru s tobom prepirati jer bi ovo otišlo do u nedogled, ovako, lako je definisati u kakvom vremenu odnosno drustvenom sistemu živimo, ali kako god okreneš mi smo još u embrionalnoj fazi i zaista je suvišno pričati o bilo čemu drugom!!! Ako gledaš kroz definiciju, imaš pravo, ali ako sagledaš našu realnost, e tu si u krivu!!! naprosto se mora pomagati i razvijati realni sektor, jasno ti je nadam se isto kako i meni!
ovo su pozitivni pomaci...
neka bar neko u ovoj drzavi radi, sve pohvale za vladu fbih
Ovo su potezi koje vlada treba da povlaci ... svaka cast.
Odlicno, neka se pocne ulagati u industriju. Dobra je ova vlada, ne ulazu kao prethodne samo u svoje dzepove :)
Treba ulagati u industriju a ne u neke spomenike. Industrija zaposljava ljude a ne spomenici...