Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRANITELJI I BORCI fukare jedne latite se lopate i radite nesto i prestanite zicati od drzave ~~~~~~~~~~
Pozivam sve budzetske korisnike na revoluciju. Umjesto da se manjak u budzetu za nase plate, tople obroke i regrese nadoknadi uvodjenjem dodatnih poreza za privatnike i proizvodne firme, oni nama smanjuju primanja za 10 posto!!! Jesu\'l oni normalni? Ako se budzetskom korisniku u Kantonu Sarajevo odbije 10 posto od crkavice 1600 KM plate i 300 KM toplog obroka, kako da covjek prezivi na ovoj skupoci. A radnici kod privatnika uzivaju. Znam hin puno sto imaju slobodnu nedjelju, neki cak i subotu! SDA4EVER!
Da je glasnogovornicima i zastupnicima boraca a priori bilo obecano postratno obestecenje ili da ih je bilo ko prisilio da brane svoj kucni prag a danas svoje firme, i da su prijatelji ekonomske a ne ratne revolucije, njihov glas se ne bi cuo, kao sto se ne cuje glas pravih boraca. O palim borcima necu da govorim, mada se i na tom planu desavaju uzasavajuce kriminogene mahinacije i manipulacije.
Za pocetak reanimacije ili vracanja u zivot Federacije pozitivne ocjene za Vladu Fedracije.
ovo znaci da koliko se para sakupi u budzetu za odredjeni mjesec te ce se pare podijeliti na plate i naknade za borce i jednako ce se isplatiti ovisno o prilivu sredstava znaci u januaru februaru i martu cemo dobiti manje para, ostatak godine više ovo mi sve smrdi na pokvarena jaja
ako sam ista razumio bog mr ubio....... opet nam bacaju prasinu u oci
za Ljilane, izborise se