Komentari (419)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj boze da zazivi sa nasim mentalitetom
@eurokrem Nas mentalitet ne razumije silu argumenta, vrlo često. Zbog toga će se argumentom sile morati uvoditi red u ovoj zemlji. I treba!!!!
kad kazni gazdu kafane vidjeces kako se mentalitet mjenja. tako su mislil i po drugim zemljama pa zazivilo i niko ne kuka za starim vremenima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nije se niko napusio drine pa pokupio nevine pjesake na zebri,vec se idiot napije pa ubija ljude,tuce zenu i djecu...dignite cijenu alkohola na 50 km da je najlosiji alkohol...
uvesti kaznu 10.000 ako maloljetniku proda cigare i vrsiti kontrole. Mozda i babo malo prohoda onda
Nije zbog vjere ali kada ce se zabraniti ispijanje alkohola i proizvodnja istog. Mislim da puno vise strada zbog konzumiranja alkohola nego sto puse cigare.
@jajce e pa lose mislis. imas ustrazivanja. umjerena konzumacija alkohola npr vina moze biti i korisna za zdravlje. umjerena konzumacija cigareta nazalost ne postoji, cim pusis redovno stetno je za zdravlje
Sad da pušimo kod kuće 😂 ako se ima kome 😝😝😝
Onda ima smisla sto su prodali FDS...
da prije je bio drzavni interes da narod sto vise deinu pusi :)
Umjesto da gajimo duhan i punimo drzavne kase oni se ugledali na drzave gdje duhan ne uspijeva.
Juhuuu konacno cu moci jesti i piti po Carsiji i centrima a da ne izadjem van smrdeci kao pepeljara..je li moguce da se uvodi neki red u nasoj drzavi?!
S zakasnjenjem i duznim izvinjenjem, sretan praznik Kosovo!!
Zabrana prodaje cigara osobama rodjenim poslije 2005. god.!!! Mislite da buducnost
Bek nam vlada popusi
@bistrik volim i ja al ovi nasi politicari su govna pa nek popuse,samo treba prestat placat sve da pocrkaju
Pusaci , popusise...
Bek nam vlada popusi
Kuci pa se tamo drogiraj.
mater klixu za brisanje komentara
hajmo zabraniti političarima da lažu,kradu,otimaju,hajmo zabraniti kriminal,mito,korupciju,hajmo zabraniti haračenje naroda,hajmo zabraniti nepismenim nazovi stručnjacima da nam upravljaju zrakom koji dišemo,svaki dan samo uvodite kazne za siromašne,kad nemaš ništa možeš ga samo popušiti. usput nabijem i vas i vaš zakon
Tako je vise, napokon pozitivna vijest, sto prije sprovest i kontrolisat , pa dosta vise da mi unistavaju zdravlje, i da smrdim ko zivotinja od dima a ne pusim.
@Parazit a gdje se to ne pusi, znaci ja sto mi dim smeta trebam kod kuce da budem, pa nisam zivotinja da se u stalu zatvorim, nema pravo niko da narusava moje zdravlje a izlazit cu gdje zelim, eto sad minuse udrite, pusaci, pusite za sebe a ne drugima unistavat zdravlje, napokon ce cist zrak da bude, ljepota, a ne ne mozes disat, kolje za oci, rabolim se od one pogani, i smrdi sve na meni ko da sam duho citav dan.