Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cavka, de odmah pohapsi i one sto su ostali zaglavljeni u vladi dok sipa vrsi pretres....
aferim za ovo
jesu li utvdili i stanarska prava Kemala Čauševića kojem je sda obezbjedila cijeli kvart!?
Ovo je također bila šansa da SDA odstupi od svojih ispraznih populističkih priča i konkretno pokaže da im je stalo da štite stabilnost države, jer je ovakvo slabljenje FBiH udarac i za Bosnu i Hercegovinu.
Podsjećamo da je vlada premijera Nikšića učestvovala u sklapanju ovog aranžmana sa MMF-om, kako bi osigurala vraćanje ogromnih dugova koje je prema ranijem propalom aranžmanu sa MMF-om napravila prethodna vlada SDA, pa je ovo bila šansa da se ova stranka izdigne iznad skupljanja jeftinih političkih poena i prestane djelovati opoziciono, a pri tome i dalje sjediti u vladi. Nažalost na jučerašnjoj sjednici se pokazalo da su čak i ozbiljni interesi ove zemlje poput njene fiskalne stabilnosti i održavanja dostignutog nivoa izdvajanja za penzionere, branitelje, neratne invalide te budžetskih poticaja, za pojedine političke stranke poput SDA manje vrijedni od toga.
ovo pitanje se konačno trebalo rješiti, ili bar pristupiti njegovom rješavanju...