Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel stabilan budžet? Jel ima plata i penzija?? Ima! Šuplja priča od pojedinih medija da nema marke će nas doubit'.
Po avazu, dosad smo trebali pomrijet. kolektivno.
Zato ne treba plaho ni medijima vjerovati i oni pocesto kenjaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako uzmemo u obzir kako su redile dosadasnje vlade i kakve su dugove i katastrofalno stanje ostavili iza sebe,rad ove vlade je za svaku pohvalu.
ZNAM DA KLIX ZIVI OD PLACENIH OBJAVA .. ALI OVO NISU TRENUTCI DA SE PUSTAJU U MEDIJE I DAJE PROSTOR LJUDIMA KAO STO SU JE SVITA KOJA TRENUTNO SE ZOVE VLADA BIH .. LJUDI KOJI SU U STANJU BILI SVE BLOKIRATI DA BI ZADRZALI JEBENU FOTELJU .. JEDNOM FOTELJAS UVJEK DEBELI FITELJAS, BEZ STIDA I OBRAZA .. BEZ KARAKTERA ... FUJ ..
Kako vas nije stid, pisati išta pozitivno o uhljupima, skorojevićima , debelokožcima miz vlade F BiH.. u ČETRI godine F BiH je bila zatrpana snijegom, poplave nešto manje od ovih, dava puta u 2 dvije godine gorila / požari .. i uvjek i samo narod je spašavao i organizovao se.. jedino kad su se organizovali jeste nakon februara, policiju da pendraci po narodu i tuzilastva da procesuira zapaljenu fotelju i kancelariju.. ZAR VAS NIJE SRAM RECI I JEDNU POZITIVNU ZA LJUDE KOJI SU NAKON ZADNJIH 4 GODINE PRIRODNIH NE POGODA U BUDžETU PREDVIDJELI, NULA KM ZA ODBRANU OD POPLVA U ZEMLJI KOJA LEŽI NA VODI.. GDJE JE 34 MILIONA.. ZNAM DA STE SPD SIMPATIZERI, DA VAS PLACAJU ZA U OVOM TRENUTKU NE UKUSNU PODRSKU .. BILO KO DA JE NA VLASTI PA I MOJA FAMILIJA ZA OVO MORA DA ODGOVARA NE MORALNO, POSTO DANASNJI POLITICARI SU SE BEZ TE KARAKTERNE CRTE RODILI ( POZICIJA I OPOZICIJA ) , NEGO KRIVČNO ZA POUKU SVIM PROVONCIJSKIM, SKOROJEVICKIM, MALOGRAĐANSKIM POLITOSIMA KAKO DANAS TAKO I UBUDUCE ...
Radom i trudom se rjesavaju problemi, a ne samo pricom o problemima koji zavrse sa jos novim problemima. Ovo je dokaz da ova Vlada i radi i da se trudi. Necemo govoriti o neradu prethodnika koji su gomilali problem na problem!
Odakle ce sad lideri da namaknu za pomoc ugrozenom narodu od poplava..:!
Postoji novac odvojen za to!
Sta su nam uradli nacionalisti u zadnjih 20 g dobro da imamo ikakav budzet,a plus sto imamo trenutno odgovornu Vladu(za razliku od proslih) koji na vrijeme izvrsavaju svoje obaveze.
Pa drugog rjesenja nema. S obzirom da vecina u ovoj drzavi ne radi u interesu drzave, dobro je i da ikako para imamo...
Dabogda imali dugu starost i tešku boleščugu !
Treba pohvaliti rad vlade koja se mnogo zalaze da ispravi ogroman broj gresaka koje su raniji sazivi vlada pravili i svih problema koje su ostavili iza sebe.
Dokle god se svi LICNO mozemo uvjeriti da plate i penzije ne kasne, znaci da Vlada FBiH svoj posao dobro radi.
Da je ostala prethodna Vlada na sta bi to licilo,ovo je super,kakvo je stanje bilo,samo nastaviti sa dobrim radom.
Vlada se ubi radeci...mislim to tako i treba biti ali sad im se pravo svasta navalilo na glavu...
Hvala onima koji su doveli u pitanje isplatu invalidnina, penzija, itd. Sve zbog tjeranja nekog inata, a samo gradjani ispastaju
Ova Vlada obzirom na sve ono sto ih je docekalo od prethodne Vlade se odlicno snasla i dosta toga je napredovalo sto se tice budzeta u njihovom mandatu.