Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li kad biti kakvo povećanje invalidnina za neratne invalide, bolesnu djecu i njihovu tudju njegu????
ne mogu da stignu od invalidnina koje se dijele savrseno sposobnim osobama za rad...na zalost
Izbori se blize.
Hoće li vam uskoro imati ko uplaćivati to povećanje?
Uništiše nam zakon o povolnjijem penzionisanju za borce dupli boraćki staž i ostalo.Nema oni koji su utekli u ratu imali su pravo sto su pobjegli.
Ja osobno nema taj ljiljan ali imam Trolist, hoće li i meni biti uvećani prihodi??
Kada ce penzioneri doci na red..mozda kad umru?
Cudni smo mi ljudi.Vise kritike na racun boraca i invalida koji su dobili neko povecanje sa zarezom.Toliko nas je umrlo da su pomnozili sa 3 nebi drzava imala veci trosak nego prije pet godina.Znam da tu ima i kukolja ali postoje nadlezni za to.Ali zato vijesti da politicari podizu svoja primanja vise nikoga ne interesuju.Mrzimo sami sebe a onda i druge.
Kristijan Golubović borac BiH 👀
Evo jedan prijedlog na brzinu.Neka svi RVI u ministarstvo boraca donesu potvrdu od kad do kad su bili u armiji bih.To izprovjeravati i odmah između 10 i 20 posto manje rvi.
Koji su RVI pomrli i djeca arhiđakon izašla iz prava a invalidnine nisu povećane invalidima od 20 do 80 posto
povečane su za invalide 50%...čitave 3KM...uhar, 2 mlijeka
ratni vojni invalid sa 40% invalidnost imo 60 km sada sa povecanjen id 5% imo bi 63 km.Jeste mu pomogli.Ako dobro razumijem sta je osnovica.
i manje još...mislim povečanje 1,8KM za rvi od 40%
Znali ste smanjivati procente ranjenim borcima tako sto ste navodno mjerili ko ima volko i tolko manjak crijeva i da li je jetra samo okrznuta ili ce je tijelo obnoviti a znam ljude sa amputacijom podlaktice imaju manji procenat od onih koji imaju komplet ruku ali kao nerv je ostecen a covjek uredno radi posao al je vas podoban..Sad kad je pola RVI pomrlo vi bi nesto da dajete ustvari ono sto ste revizijama oteli .
Ja, i? Sad ce borci žijvet k'o Švicarci?
I kada cemo mi, porezni obveznici, to iskihati, imate li tu informaciju? Pitam za jarana...
Uvijek ista mrkva pred izbore. Hoce li i ovaj put upaliti? Upamet se dobri ljudi.
dokad vise
De ba nemoj te brukati to ima "Svicarska" to ime kada spomenete u bilo kom kontekstu trebate ustati, sta vi možete po Svicarskoj formuli 😀😀