Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pogledaš kabinete i sale naših vlada, sav taj raskoš pa niko ne bi rekao da narod kojim vladaju ovi iz kabineta nema šta da jede. Sramota!
Eto ti SDA i SBB podijelise tal, kako providno. Bas jedno divno Bosnjacko jedinstvo vezano talom i talovima. Samo to i znate raditi SDA-ovci i SBB-ovci.
Ovu izgradnju sve vlade spominju već 10 godina,a niko lopatom nije zakopao još: U svojim mjerama Vlada dalje ističe da je prioritetno potrebno pristupiti izgradnji kapitalnih projekata ( TE Tuzla 7, HE Vranduk, HE Janjići, VE Podveležje, TE Kakanj 8, VE Mesihovina, CHE Vrilo, RITE Banovići, fotonaponskih elektrana) i stvaranju pretpostavki za nastavak kontinuirane realizacije narednih projekata.