Vanredna sjednica zbog protesta
0
Vlada FBiH usvojila izmjene poticaja za poljoprivredu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li dosadašnje vlade ovako ispunjavale želje?
drzava za covjeka!
a dosadašnje vlade nisu imale regres? fascinantno
hahahaha ne nego će uživati kad dadnu povjerenje klero-n a c i s t i m a tipa Fahre, Hareta, Sulje, Bakira I. i ostalih multimilijardera.
Sad nasem cobanu Covi smanjili poticaje, odesmo mi u drugo stado! CRVENI: Bravo Vlada, tako prema svima!!! Za Covjeka!!!
ajde et kao izasli im u susret, i kao slag na tortu sebi ce dati novce u obliku regresa!!!! fascinantno!!!!!!!!!! _____________ SMRT FASIZMU
Sad moramo naći neki drugi plan za rušenje vlade
pa polako, vidiš da su sada obratili pažnju na njih. šta znaš, možda će se sada ozbiljno uhvatiti u koštac sa problemima poljoprivrednika, pa im zaštite proizvodnju od nelojalne inostrane konkurencije, pa im možda daju i državnu zemlju koja propada, a razdvaja parcele vlasnika koji uzgaja kukuruz za krave uz pomoć kojih proizvodi hiljade i hiljade litara mlijleka, možda im pomogne da se mogu nositi sa evropskim otpadom koji eto slučajno manje košta nego njihov domaći kvalitetni proizvod... čekaj, ne znaš još, daj im priliku pa kad je izigraju onda ih pljuni slobodno, a nemoj trčati pred rudu
Država za PraČovjeka, prodajte traktore i napravite rala i drljače. Sa ovom vlasti ćete skapati od gladi u kolhozima i solhozima.
je8o vladu koja ispunjava zelje poslije protesta 30 ljudi.
VRATITE NAM BIČAKČIĆA, bilo je bolje.
HE DA JE MUJEZINOVIĆ PREMIJER, DOBILI BI MALO SUTRA.
jok trebao je dati vama koji 20 godina kradete
SDP je jos jedno potvrdio da ga interesuje samo fotelja. Zalosno kome je narod dao glasove.
Nova prevara. Bezocno laganje.
Koji su ciljevi te raspodjele, osim što se svakom tutne u usta koja pinka? Mjerljivost učinka... Ništa, a? Onda niko nije zakinut, svi su dobili svoje.
pa čekaj malo.. problem poljoprivrednika je što NISU ISPLAĆENE POSTOJEĆE SUBVENCIJE. njima ne treba povećanje na papiru nego isplata ranije obećanog.