Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebna je veca kontrola izdavanja fiskalnih racuna. Tu u džepove bogatasa odose milijarde KM. U ćevabdžinici Zmaj kod zeljeznicke stanice sa porodicom kupio cevape, nisu nam dali racun, i pored toga sto smo ga trazili.
@New_Folder Odmah prijavi UIO, imas anonimni formular na internetu, ja sve prijavljujem ... i neces vjerovati radi :)
@MCCCLXXVII Odlicno, hvala, nisam znao za formular.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fadil seoska varalica
Ipak sam upravu! Fadila su kidnspovali Marsovci, ubacili mu nesto u glavu i vratili nam GA!
FAdil kaže da je zapolio 30 000. U Turskoj za jedno mjesto treba 100000 KM. Ko ti je FAidle to dao 3 milijarde KM ? U LAŽI SU FAKE KRATKE NOGE, zapamti konju ! i akobogda lažove godine. Erdogan otvara aerodrom od 10 milijardi eura pitaj ga koliko će zaposliti !
Đe sam ja tu?? Koliki je moj tal od tijeh suficijenata?!?
A gdje je novinar klixa ovdje da postavi to pitanje?
Nisam ovaj klip mogao postaviti na stranicu o hadžu pa ću je postaviti ovdje. Šta se dešava kada životinje odu na hadž? https://www.youtube.com/watch?v=askPkbm6Z-k
Suficit? hahhahahahahahaaa. Kakav je to suficit kada nema para? A zaboravio sam, suficit ide za nabavku novih auta za ministarstva, za nove komisije, za putovanja naših silnih delegacija po svijetu. Treba naša delegacija (njih 50) posjetiti Tajland i i dogovarati sa njihovom privrednom komorom o budućoj saradnji naše dvije zemlje.
Penzionerima netreba para, oni su stari. Poljoprtivrednici nisu ništa radili zbog suše. Borci!?! Rat je davno završio. I normalno da su u plusu 🙃
Još malo pa k'o Švicarska. Priča za SDA ovčice.
Fadileeee pa jesil bas toliki konj ....
ridjobradi dragance radoboljaone and CO sa viskom a narod glaba blanju
Lazete marvo lopovska lazete. Vi ni ne znate sta znaci rijec "suficit" vi to ne znate ni kako se racuna ni kako se odredjuje. Perete se od pogani svoje i lopovluka. Licno cu vas poimenicno tuziti a moja djeca ce vas proganjati sjeme vam se zatrlo.
Mora da su nešto namerili delit( međusobno) , pa se ovim , kao pokrivaju... Možda nove vozilice , tko to zna... A novca će sigurno i dalje nedostajati za sve ostale , pa to je valjda jasno za ovih 25 ( uspešnih) godina...
i gebels je govorio da pobjeduju na svim frontovima, a dode rus u berlin
Imaju oni jednuj golemu CRNU RUPU koja može progutat i puno više . . . ! ! ! Fadile, oprosti, molim te ...