Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja predlažem Adu Novalić, ima djevojka iskustva. Nije ni dilFa svako.
Cuj visoke moralne osobine!!! To na danasnje vrijeme znaci da hoce ukrasti, slagati i ako se o zenskoj osobi radi da hoce guzice dati. To kao ona u Tuzli, Sejla ili kako se vec zove sto je imenovana za sudiju a bila upletena u aferu na pravnom fakultetu, krivicno gonjena, uslovno osudjena a pravni fakultet zavrsila bukvalno preko guzice.
je li to znaci da mora slusat sta mu se naredi?
ovaj levat u wordu ima spasen komentar i cim vidi FIA odmah ga zalijepi 😂😂😂 plitki ste!
Eso stara sarajevska raja !!!
Tolike su palte bile da se to kosi sa zdravim razumom, čovjek došao sve zabranio, uveo red zabranio javašluk, zato ga napadaju. Esad Mahmutović je posten čovjek na pravom mjestu!
Eso uveo red i sada to smeta ranjenim vukovima koji su radili sve i svašta godinama. Zato vam nije dobar.
Svašta pišete, pa napišite kako ste se vi zaposlili, kako su nekada davno ovom firmom upravljali prvi krvni srodnici, kako su se prlae pare, kolike su vam palate bile. Eso sve srezao, zabranio!
Kako se utvrđuju 'visoke moralne osobine'?
Logo institucije je Floppy disk, doduse kod njih je vjerovatno jos u upotrebi
"najmanje visoke stručne spreme (VII) stepen, odnosno visokog obrazovanja prvog ciklusa koje se vrednuje sa 240 ECTS-a", Prema OSNOVAMA KVALIFIKACIJSKOG OKVIRA U BOSNI I HERCEGOVINI jasno je definisano da je prvi ciklus obrazovanja ekvivalent po starom sistemu VŠS tj. VI stepen, a nikako VSS. Ukratko cirkus
Pa šta pametuješ, prvi ciklus nosi 180 ECTS-a koji je po starom sistemu VŠS, a drugi ciklus od 240 ECTS-a što se traži je po starom sistemu VSS. Pametolog
@ktbffh , gdje to piše da je drugi ciklus od 240 bodova, da imaš diplomu od 240 bodova vidio bi da piše prvi ciklus, a ja ništa ne pametujem još sam u svom komentaru napisao zakonski okvir gdje je bukvalno nacrtano i tabelarno prikazano da je prvi ciklus 180, 240 bodova ekvivalent po starom sistemu VŠS a nikako VSS. Na kraju nazovi i raspitaj se imaš agenciju na nivou države BiH ZA VISOKO OBRAZOVANJE PA PITAJ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žao nam je, takvi ovdje ne postoje. Bar u vašim krugovima koji bi eventualno mogli konkurisati na traženu poziciju.
...oglas koji je objavljen gdje?
Pa zavrsite vise sa FIA-om ! Esad Mahmutovic jeste farmaceut, jeste ga doveo Amor Masovic ciju kcerku je zaposlio bez konkursa kao i od Fadila Novalica kao i od Melihe Jahjafendic (sve SDA ). Bez konkursa je zaposlio i svoju rodicu Jasnu Mahmutovic Skalonjic kao sefa kabineta. I sta sad ?! Nista ! Zasto ?! Nema nadzora,inspekcije,kontrole. SDA malogradjanska vecina vlada !!! Ovdje nema drzave i sistema !
Izvlačite iz konteksta.... Ovo je sve OK.