Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opstrukcije ne prestaju.Ovo je doslo bas do grla gradjanima....kako nije stid ove lopove iz SDA,Lijanovica...Lijanovici mogu otplacivati svoje trsokove iz budjeta ,a ne mogu se dati penzije jadnicima koji su na rubu egzistencije.lpovoi pocrkajte.
SDA je uzeo sve sto je mogao, a da kako moze jos bi nesto pokrali... Vrijeme je da se njima stane u kraj...
Samo treba da se svi dignemo u revoluciju protiv lopovluka koji nam SDA,SBIH,Lijanovici priredjuju 20 godina,a mi kao nesto sutimo,sad je doslo do grla sve rastjerati,pa da vidimo onda rijesenja.
dzubrad podrumska!dezerteri!smanjite sebi plate i eto rjesenja...