Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj koliki mu je rep, a tek Zlajin, Damirov Mašićev i tako dalje i tako redom. Naravno sve u akord sa Vladajućom koalicijom.
Kojim će se reketom poslužiti u sprovođenju plana, Zlatkovim ili Damirovim.
Ouuu izgleda da ce se mnogi zamjeriti Niksicu, sto je pokrenuo ovaj plan, a pogotovo ovi zeleni sto imaju pune dzepove oraha.
vila mehe obradovića, eto radite
Kako je Niksic premijer, prvi put se konkretne stvari rade na borbi protiv korupcije. Svaka cast, treba mu dodijeliti dozivotni mandat, da popravi sve sto ne valja u FBiH, kad je pokazao da nema cega da se boji i da je najsposobniji premijer kojeg smo imali do sada.
Da bi uspjeli u borbi protiv korupcije prva i osnovna stvar koju treba uraditi je pohapsiti Budimirove pijune u politici ( švercere farmerkama, švercere bijelim robljem, švercere automobila, fabrika, radnih mjesta, fakultetskih diploma, droge, šibicare, šanere, raznorazne Tihiće, Kaplane, izetbegoviće, Zukiće pa i Genjce i Kenjce... itd.)
Puna podrška
Vrijeme je i bilo da se krene u ovaj projekat... Nadam se da ce biti što više Budimira... koji će da završe u zatvoru... 20 godina SDA je na vlasti, mora da su puno skrivili
Spriječite prvo onu najgoru u zdravstvu. Evo počnite sa klinikom ORL na kojoj se tajne javne. Ako hoćeš da te radi šef klinike, to bi bilo 400 KM a ovi ostali 300 pa nadole. Govna jedna koruptivna.
Nadam se da će ovi projekti i planovi dati pčekivane rezultate
Nemojte se više borit protiv korupcije molim Vas,de nekog zaposlite.Zadnjeg kojeg ste zaposlili bio je brat Nermina Nikšića.Zaposlite sad makar Nerminovu sestru samo da se počne više pričat o zapošljavanju.
Pa za zaposlena je Bakirovca, to ti je promaklo
Crveni osjete da im otkucava posljednji mandat!
Ne svi crveni. Samo oni koji su pocrvenili od 1991 pa do sada.Crveni su spolja, ali crni snovi ovom narodu.
jaaao.. Niksic.. mis..presmjesno .. jadna mačko ko nam se bori protiv korupce.. najveci korupcijasi i kriminalci.. FUJ !!
Žalosno i smiješno..
...nemojte me nasmijavat' :)